Informacije o obrisanim definicijama i posterima više ne postoje. Razlog je vidljiv na groblju

1. Tako ne treba da izgleda jedna definicija. Moj savet je da iščitaš neke definicije drugih autora i tako pokušaš da napišeš nešto kvalitetnije. Obrisao sam je u najboljoj nameri, skor nisam gledao, to je najmanje bitno.

2. Интересује ме зашто ова дефиниција није обрисана:

Разлог мом питању је брисање моје дефиницје од стране Малог Прста пре можда 2-3 недеље која је названа плагијатом, а једино што је имала слично са "оригиналном" дефиницјом је био стил писања.

3. @blackhole

ajmo sad teranje pravde, a da uzmemo u obzir da ni u jednom slucaju ne zelim da mi se definicija vrati u normalno stanje

#1 sta mislis sta radim na vukajliji ako ne citam tudje definicije

#2 kontam da ti je dosta raznih likova koji pisu sranja od definicija i pritom se zale, ali molim te obrazlozi mi jednu stvar kako to da je moderator subjektivan i pritom mi u obrazlozenju kaze takvu nabulozu kao sto je "nisam je ni pogledao"??? pa ako je dobijanje pozitivne reakcije od ostalih vujaklijasa lose sta se ti tu pitas. to sto je tebi bezveze ne znaci da je 60ak ostalih ljudi nebitno i da se njihovo misljenje ne uvazava. to sto ti smatras nekvalitetnim ne znaci nista sem da je tebi to tako. uzmi neke druge stvari u obzir. moj je ovo savet da ne bi dolazio u zbrku posle.

#3 ako te pitam da neki svoj postupak obrazlozis to znaci da si kao moderator duzan da to isto obrazlozis, ako ti do toga nije batali taj "posao" i pusti nekom da radi sa vise elana i razumevanja. obrazlozenje da bi trebalo da citam tudje definicije i pritom gradim svoj stav je banalno MOJA definicija je MOJ nacin pisanja na temu po MOM izboru.

#4 http://vukajlija.com/moja-bivsa-riba/150498

uoci razlike??? a pri tom da naglasim da je to prokleta definicija dana, a ne nesto na sta sam naleteo.

s obzirom da sam na forumu naisao na puno kritika sto se tice kvaliteta sadasnje vukajlije, moj savet je da se naprave striktni kriterijumi!!! ako je moja defka nekvalitetno napisana ima i puno drugih.
    iako sam svez na ovom sajtu smatram da s obzirom kako sam se postavio u ovoj odredjenoj situaciji, imam savrseno isto prava kao i "starosedeoci" ili se svo sranje brise ili ne dirajte nista pa kud koji mili moji. ovo je po meni stvarno bezobrazluk...

4. En Dotter: Nije obrisana jer nije plagijat.
    To što si ti sujetan, i što si kao razlog pitanja naveo to što je Prst obrisao tvoju definiciju, govori o tebi dovoljno.
    Možeš misliti tebe da kopiram. Idem da se roknem odmah.
    Mene zabole za definiciju i da mi je obrišu, ali bih tako volela da to ne urade samo zbog tebe, da imaš zašto da kukaš ovde, o veliki BIVŠI modu.
    P.S. Iako sam mogla, nisam obrisal tvoj link sa definicije, da bi svi videli ko je kako napisao defku. Zamisli, moja se super kotira. Mora da autori ne znaju da prepoznaju da li je plagijat.
    Laki mi:)))

5. @ Zacky

To ti je ono znas kad...ovaj...sve si ti...cek...to je ono kad ona tebi kaze, a ti...ne, ne ne...recimo da ti uradis nesto, a to nije ono sto je ona...u jebem ti...ovako, kada bi se to moglo objasniti svi muskarci bi bili srecni!

Izvini, ovo ne može da bude definicija. Žao mi je.

6. Маро, као прво, не ради се о сујети, јер нисам ни ја видео дефиницију која је наводно била оригинал. Као друго, ако је моја дефиниција била обрисана, а нема везе са "оригиналом" сем у стилу писања, не видим зашто ова твоја не би била плагијат јер је врло слична мојој. Као треће, нисам питао тебе већ већ модераторе.

7. @ blackhole

definisi mi psihu zene i za mene si kralj! ako mozes to da uradis svaka ti dala.

ne bi se ljudi vekovima mucili oko tog pitanja i smisljali viceve recimo poput onog o zlatnoj ribici i mostu koji spaja evropu sa amerikom...

kako god ja cu nastaviti da pisem a vi brisite kolko vam mila volja.

pozz

8. Meni je obrisana ova definicija kao plagijat.
    http://vukajlija.com/pozitivna-osoba/170899

Ako jeste plagijat, nisam namerno plagirao, jednostavno mi je palo na pamet, na osnovu jedne scene iz "Porodicnog blaga". Nigde nisam nasao nista slicno, ili sam cuo nekada davno pa mi je ostalo nesvesno u secanju. Nije problem sto je izrisana ako je plagijat. Samo me interesuje plagijat cega je ova definicija, neke druge defke ili nekog teksta?
    Hvala unapred

9. Гледаш породично благо :)

10. Ma gledao sam ga 150 miliona puta, znam celu seriju napamet, vec mi je i dosadilo, pa sada "premotavam scenario" u nadi da cu naci inspiraciju za neku defku :)

11. wlex, ja je obrisah. Verujem ti da nisi namerno. Isto tako, ubeđen sam da takva definicija već postoji na sajtu ali je naslov nešto drugačiji. Isto tako, video sam i jedan poster. E sad, da me jebeš, ja to ne mogu da ti nađem, tako da ću ti vratiti, šta da radim.

12. Ako si siguran da ima, ne mora, samo sam bio radoznao :)

13. Nema veze, vraćam, mrzi me da tražim, a i nije strašno, jedna slična definicija manje-više. :)

14. jedino ova defka je slicna, ali u drugom kontekstu http://vukajlija.com/nadgrobni-krst/113328 :)

15. Molim obrazlozenje zasto je moja definicija (Voznja GSP-om u periodu Jun-Avust)obrisana pre par minuta.Hvala unapred!!!

16. Nema formu definicije.

17. hvala...
    Pravedna odluka...koja ce mi dati dodatnu motivaciju za pravljenje jos definicija!

18. ZAŠTO, ALI ZAŠTO mi je obrisana ova definicija!!!
    Molim vas, ako je ikako mogćue, vratite je! Definicja je davno napisana tako da će ostati u mojoj listi defincija i neće je niko videti. Vama ništa ne znači a meni puno znači.

http://vukajlija.com/srpski-kvazi-vernik/144707

19. molim za obralozenje zasto ova definicija nema smisla. zasto je obrisana?

http://vukajlija.com/haski-sud/172472

20. Pa lepo, nema smisla, netačna je.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.