U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
EEEEEE sta ba ovo
izbrisan poster . dakle kutica sa jajima i kurahc umjesto jednog jajeta
pise KINDER - suprise , ako 5o ljudi moze dat + zasto se brise
Zato što je taj poster već 17-ti put na Vukajliji, a na Guglu ga je videlo oko 3-4 milijarde. Uostalom, bez kurčeva i pičaka u gro planu. Eto zato.
Zahtevam objašnjenje zašto mi je obrisan poster 'Otvori ili ide u kosu'.
Stajao je dva meseca... 'sa odličnim reakcijama'...
Pozdrav,
Postavio sam poseter pod nazivom "Petak?", jedan status sa facebook-a.
Markirana su imena bila i sve.
Voleo bih da znam zasto je obrisano?
Hvala!
Ne razumem zasto je obrisano 5 definicija koje su bile prvih 5 medju najomiljenijim danas, bzvz zaista.
Poprilično su lošeg kvaliteta bile. Verovatno je trebalo još koja da se obriše od tih najpopularnijih, al jbg. Možda kasnije.
vRBa023 - trenutno se vrši pročišćavanje postera... Brišu se svi skrin šotovi, posteri sa adresama drugih sajtova, itd... sve što nije kvaletetno...
StefanKostic - a kako ocenjujete kvalitet? Pošto je poster imao preko 25 pozitivnih glasova i samo 3 ili 4 negativna. Nije bilo adrese drugih sajtova, itd. No nebitno, ako već radite pročišćavanje zar ne bi trebalo da krenete od najstarijih postera?
Sve u svemu hvala na objašnjenju.
Pozdrav ;)
Nije moj posao, ali od najstarijih sam ja krenula sa adresama drugih sajtova, medjutim kad su bili u pitanju printcsreenovi i sl. nadam se da razumes da se u poslednje vreme nakupilo najvise gluposti clever botova i četova sa fejsa, zato smo i krenuli sa prvih 500 strana sa prijavljivanjem. To nam je bila neka logika.
Е што је мени обрисан постер? Курт Кобејн - Можда је задремао? Јесте био бруталан, али ни изблиза дегутантан као неки други.
@borko: ne znam o kom se posteru radi, ali bih voleo da prijaviš te neke druge koji su izbliza i iz daleka brutalniji od tog tvog, za kog ne znam kakav je, pa da se eventualno briše :)
Church pub, od skrinšota, četa sa fejsa, pa čak i kleverbota, veruj mi, pričali mi mangupi, može da bude, i dobar poster.
Da se sve redom briše, tu logike, nema. :)
Samo bih još primetio koliko je zanimljiva institucija moderatora na Vukajliji koji je lak na 'briši', ali 'ne gleda' ovu temu sa tri posta na dan.
Fascinating.
I na kraju, savetujem autore, da sav svoj rad, praktično, odmah, čuvaju, na svom tvrdom disku, ako ništa, možda jednom neko i napravi 'sajt poput 'Vukajlije''.
'Biće!' XD
Pošto nisi u toku:
Složili smo se da prijavljujemo screenshotove ali čekaj neki Džimijevi posteri na primer ne mogu da se porede sa screenshotovima četa sa fejsa.
Mislila sam da imamo neki kriterijum prilikom prijavljivanja?
neko: ...ali vi ste svi rekli da skrin šotovi moraju da lete...
Niko to nije rekao.
Svi nekvalitetni posteri treba da lete, što 98% skrinšotova jeste.
Imamo neki kriterijum, ništa ti ne brini :)
Čisto da ne izvlačiš iz jedne rečenice logiku, pogledaj malo teme namenjene za brisanje :)
http://vukajlija.com/abatel/178338
Dobro, možda je primer glup, ali definicija???
Molim vas, obrišite sve moje postere. Obrisali ste već jedan, verovatno i najbolji, tako da vam neće biti problem ostatak da uklonite. Ima ih samo četiri i nijedan od njih nije ni za kurac.
Molim za obrazlozenje obrisanog postera Zurka? Pre 1-2 min!
Ajd ok, nije mi frka za poster baš me briga, ali imam primedbu a to je da brisete kada sam neko sebe zeza ali kad to neko drugi radi onda ostavljate poster. U čemu je tu istina?
(poster namač života ili samo dokona budala)
@ Milan91
@ Hrnjau
Mora kvalitetnije, drugari.
@Black Hole, pitanje kvaliteta je vrlo subjektivan momenat :)
@Hrnjau
Naravno da jeste. Samo sto je nama ostavljeno pravo da subjektivno procenimo sta je objektivno.
Objektivnije od toga neš naći ovde...