Informacije o obrisanim definicijama i posterima više ne postoje. Razlog je vidljiv na groblju

1. @ Hrnjau

100% si u pravu. :)

2. @Celt & Black Hole:

:) hahahahhaa, bole vas uši obojicu :)

3. @Blak hol

Objektivno misljenje je subjektivno misljenje mocnih :)

(a jel sam ga izvukao iz dupeta sad, a?)

4. Kelte, ako to niko do sad nije rekao, postao si začetnik filosofskog pravca "subjektivni objektivizam". :)

5. http://en.wikipedia.org/wiki/Subjektivni_objektivizam

nije, a sad je ozvaničeno.
    Ako je na wikipediji, mora da je tako.

6. Ахахахххахахахахаа који си ти краљ келте! :))) аххаххаа

7. Meni jos uvek nije odgovoreno...

8. Hmpf, ja sam autor imena pravca, al ispuših tukija. :)

9. dobro de... jel da editujem stranicu sa vise informacija i sa referencama :)
    nece da je obrisu, samo treba da je prebacim na srpsku wiki

10. Е Келте, едитовао сам ти страну. :)

11. nemoj da si prost...
    sredicu

12. Pekky, teško da će ti neko od tih pretencioznih magaraca odgovoriti. Vidiš li da su zauzeti osmišljanjem novih filozofskih pravaca, u apstraktnim sferama levitiraju njihove besmrtne misli, za zemaljske probleme ovde mesta nema.

13. Apostrof ide na klupu, zbog spemovanja sajta.

14. @pekky

piše. nekvalitetna je. slažem se i ja, i dodao bi da recimo meni nema smisla, pošto nisam video reklamu, tako da baš ne mogu da sudim.

al da je nja, jeste

@'

Vidiš li da su zauzeti osmišljanjem novih filozofskih pravaca, u apstraktnim sferama levitiraju njihove besmrtne misli, za zemaljske probleme ovde mesta nema.

kakvi bre zemaljski problemi. ti vukajliju nazivaš zemaljskim problemima... savetujem da kliknes ovde, i malo odeš na svež vazduh da vidis zemaljske probleme

15. odbanovan apostrof... na mene je mislio, a nisam uvredjen

16. Na obojicu sam mislio.
    Obriši mi postere. Zar treba i kurac da ti popušim da bi mi ih obrisao?

17. neću. sviđaju mi se, a jedan mi je u omiljenima.

18. Šta kurac nisi uvređen, kakve to veze ima. To što ti nisi uvređen, ne znači da svako može da se izdrkava ovde. A i banovan je zbog spema, ne zbog uvrede, ako ćemo tako.

19. ljudi ljudi ljudi...

ajmo jedan zen moment. gledajte u sliku par minuta:

http://imagecache2.allposters.com/images/NIM/ARE123.jpg

A onda nadjite neku golu zensku na netu, i izdrkajte ga... izduvajte se malo.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.