Informacije o obrisanim definicijama i posterima više ne postoje. Razlog je vidljiv na groblju

1. Vazno da Ekrem Jevric ima 260 postera i definicija...

2. http://vukajlija.com/siguran-znak-da-si-ostavio-trag-za-kratko-vreme/179036

zašto ste mi ovo obrisali, šmrc, šmrc, buaaa?

stvarno Blek nije u redu, taman počnu da se prže i ti brisanje...:)))

3. ima li ko da odgovori? lepo molim...

4. @ bicebice
    pogađaš, obrisano je jer ne nekvalitetno, tj, previše interno, kakogod. :)
    @axen
    Na šta?

5. Pa brate na 31. strani sam ostavio komentar... poslednji je, mislim na prethodnoj strani.

6. Može da se vrati, al da se izmeni dobrano. Onako je prepreprepretrivijalno.

7. mogu da dodam primer ili nesto, snaci cu se vec... kako ces ti da vratis?
    stoji kod mene kao nije obrisana i mogu da je izmenim...? je l tako?

8. Ako je kod tebe, onda menjaj, budži, ispravljaj...

9. evo, prepravio sam. i hoce li sad stajati na glavnoj strani bar sat vremena, posto nije ni bila... nesto malo...

10. Nažalost, neće. Tako je, kako je, jebiga. Dobro je sad.

11. Зљшто су моје последње 3 дефиниције обрисане? Могу ли ја ишта да напишем а да се не обрише? Последња обрисана дефиниција ми је била ''Бајке- партизански филмови...''

12. Definicija "Muškarci", zašto je obrisana? Nije TOLIKO loša.

13. Vraćena na groblje.

14. Ko je obrisao defku APP i zašto je nekvalitetna iako je potpuno istinita što je konstatovala i jedna autorka definicije dana?

15. Obrisao je Blek Houl jer je nekvalitetna, nema smisla, netačna i kakva sve ne.

16. OK, iako mislim da je tačna bar 80% pošto su autori istih to izjavljivali u više navrata na četu i u komentarima što se može i provjeriti! A samim tim ima smisla, ali da ne smaramo dalje!

17. Možda je tačna 80%, al je sigurno netačna 100%. Ali, kao što ti kažeš, da ne smaramo dalje!

18. Ја нисам био на сајту неко време, и сада видим да ми једна дефка - која је, узгред, била дефка дана - обрисана. Разлог? Ова http://vukajlija.com/jebo-bi-je-i-da-ima-sidu/169484
    Капирам да није била нешто, али зашто после толико времена?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.