Као што рекох...
Није ми до дефке, али недоследност је очигледна.
Добро, можда је ово неки нови поредак овде, ја само могу да се сложим...
Нпр...http://vukajlija.com/kurac-univerzalni-lek-za-svaki-zenski-problem/152668 А?
Моја је бар сленг, а ово је неостварени есеј из Српског у осмом разреду.
Pa šta ako je isti smisao. Ne možeš zatvarati neku temu zato što je neko napisao nešta o tome. Da je tako niko ne bi smio napisat nešta o Srbima, turcima i poturicama poslije Gorskog vijenca. Mislim da je glupo razmišljanje Al kako oćeš. Zdrao
Sreća pa si ti nama 407 puta rekao nešta novo nikad napisano.
Nije problem brisanje. Nego je problem što pogledaš najomiljenije pa brišeš. Što nisi obriso moju def otići ću od kuće? Jesam nešta novo reko? Ima dvadesetak pluseva pa nije zanimljiva. Mnogo se kurčite. Brišete mi najomiljenije a kad zamolim po 10 puta neke druge da mi obrišete pravite se budale.
Molim za obrazloženje zasto je obrisan moj poster prije nekih 11 sati? Njegov naziv je bio LARISSA RIQUELME - Srpkinja sa terazija!!! Za definiciju poslije i maloprijedjasnji poster sam svijestan i izvinjavam se sto nisam ispostovao pravila. Malo sam bio iznenadjen i uvredjen, pa sam zato nastupio pogresno.
Ne znem zašto ti je obrisan poster, ali sam siguran da je smorio do jaja, jer Larisu na posterima gledamo poslednjih 20 dana svaki dan po 20 puta. Bukvalno je postala spem.
Većali, većali i na kraju izvećali da je nekvalitetna. Zato je prošlo dosta vremena.
Добро, али ЗАШТО? Да не стављам гомилу линкова овде, глупљих и "неквалитетнијих" дефиниција од моје са истом/сличном тематиком...
pa stavi, ako su gluplje i nekvalitetnije, kapiram da bi i njih trebalo obrisati.
Kako misliš "Zašto"? Rekoh ti, nekvalitetna je. Ako ti je lakše, nije kvalitetna. Trivijalan humor.
Као што рекох...
Није ми до дефке, али недоследност је очигледна.
Добро, можда је ово неки нови поредак овде, ја само могу да се сложим...
Нпр...http://vukajlija.com/kurac-univerzalni-lek-za-svaki-zenski-problem/152668 А?
Моја је бар сленг, а ово је неостварени есеј из Српског у осмом разреду.
Jebiga, meni nisu dali da pišem takve definicije u 8.razredu, pa sam morao ovde da lečim komplekse i napisah to, šta ću.
Ти си овде закон.
Ма, ок је. Све кул. :)
Konačno si u pravu.
Kako se usuđuješ? Ja...ja...samozapaliću se iz protesta!
http://vukajlija.com/dupli-standardi/179050
Potpuno nefer obrisana defka. Nije fer, bila je savršena.
http://vukajlija.com/guzonjin-sin/179052
BH šta ti nije jasno ovde?
Kako nije definicija?
Guzonjin sin je sintagma direkt iz slenga, način na koji sam je definisao je sasvim korektan.
Napiši " Na zahtev moderatora", glupo je da stoji " Nije definicija".
@ toba-cco
Gde ti vidiš da sam ja obrisao?
Pretpostavljam. Ako nisi razmotri pa vraćaj, ako jesi razmotri pa vraćaj. Stvarno Ne verujem da je obrisana. Reci!
Čega je plagijat moja def prodaćemo te ciganima?
Ognjene, ima bar 2 definicije sa malo drugačijim naslovom, ali istim smislom. Jutros ih nađoh, sad ne mogu. Ako ti nešto znači, potražiću ih opet.
Pa šta ako je isti smisao. Ne možeš zatvarati neku temu zato što je neko napisao nešta o tome. Da je tako niko ne bi smio napisat nešta o Srbima, turcima i poturicama poslije Gorskog vijenca. Mislim da je glupo razmišljanje Al kako oćeš. Zdrao
Nisi ništa novo rekao, tj, sve što si rekao, bilo je u tim ostalim definicijama. Da si napisao nešto novo, sigurno ne bih brisao.
Sreća pa si ti nama 407 puta rekao nešta novo nikad napisano.
Nije problem brisanje. Nego je problem što pogledaš najomiljenije pa brišeš. Što nisi obriso moju def otići ću od kuće? Jesam nešta novo reko? Ima dvadesetak pluseva pa nije zanimljiva. Mnogo se kurčite. Brišete mi najomiljenije a kad zamolim po 10 puta neke druge da mi obrišete pravite se budale.
Molim za obrazloženje zasto je obrisan moj poster prije nekih 11 sati? Njegov naziv je bio LARISSA RIQUELME - Srpkinja sa terazija!!! Za definiciju poslije i maloprijedjasnji poster sam svijestan i izvinjavam se sto nisam ispostovao pravila. Malo sam bio iznenadjen i uvredjen, pa sam zato nastupio pogresno.
Ne znem zašto ti je obrisan poster, ali sam siguran da je smorio do jaja, jer Larisu na posterima gledamo poslednjih 20 dana svaki dan po 20 puta. Bukvalno je postala spem.