Informacije o obrisanim definicijama i posterima više ne postoje. Razlog je vidljiv na groblju

1. Sve što ne bude imalo smisla će biti obrisano, ne brini.

2. Samo da pitam: zašto mi je obrisana defka ?

3. Koja? Ne gledam u pasulj. :)

4. pise. plagijat. poptuno ista definicija sa istim naslovom. potrazi

5. Ok, našao sam...mada stvarno nisam znao da postoji, jbg. Ali i na toj njegovoj defki piše c/p !

6. Gde nestadoše moji posteri? Nema nekih koji su postavljeni pre par meseci kao i nekih skorijih. U čemu je problem?

7. Malko smo raspremali sajt pa su stradali, kao i hiljade drugih.

"I svi su obrisani u istom danu"
    (D. Maksimovic)

:)

8. Postoji li mogućnost da se vrate?

9. Обрисан ми је постер Ko će kome па ме интересује на који је начин прекршио правила постављања како бих знао да не направим исту грешку поново. Хвала најлепше!
    (Formulacija pitanja je doslovce preuzeta odavde: http://vukajlija.com/forum/teme/11158 )

10. Daj neki opis postera.

11. Skrinšot definicije http://vukajlija.com/ljudi-ne-kontaju/180058 gde se vidi da je sam sebi dao komentar "Bravo care + ko vrata" A tekst postera glasi "Ko će kome ako ne sam sebi".
    Zaista mi nije stalo do postera jer je i inače izazvao pomalo ružne komentare protiv autora definicije a to nije bila moja želja, ali bih, takođe, zaista voleo da znam koji je razlog za brisanje postera.

12. pretpostavljam da je upravo taj. i ja sam se razmisljao da ga zbog toga obrisem pa rekoh, ajd ako se pozali autor.
    ali mislim da je potpuno opravdano obrisan.

13. celt pa ti lepo obrisi komentare? ja se nisam zalio, niko se nije zalio ne vidim zasto je obrisan...

14. e, onako, iz ciste radoznalosti, sto mi obrisaste poster "Stav"- ono, kontam zato sto i nije neka riba na slici, al' ipak sam to ja, sa malo stava :), i da, onaj najnoviji sa onom piletinom, bila je moja fotografija sa telefona, znaci nema lagarije ime sajta-ovo-ono :)
    a i pise mi da imam 12 postera, a tam gi ima 10, il' 11, ne znam bas, numem da brojim

15. Meni je bas vrh poster bio... niste trebali brisat', ali jebi ga

16. Ja samo da se zahvalim na odgovoru i da pohvalim praksu da se i iz takvih razloga briše (uvek sam se pitao da li neko i o tome vodi računa).

17. Onako iz radoznalosti...zasto mi niko ne odgovara na pitanjce?

18. ne, ja kad udjem u svoje postere, ja ga ne vidim, ziv mi ti, evo sad cu opet da proverim. ne vidim ni onu piletinu, ali taj je bio malo glupav :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.