Prijava

I ranije sam ovo predlagao, ali ne znam zbog cega i da li je uopste raspravljano na tu temu, ali trebalo bi da se i komentari na defincije ne vide dok tu definciju ne ocenis, jer dzabe sto se ne vidi ko je autor, kad u komentaru se ladno autor zahvali ili procaska. Tako se naravno, moze iz druge ruke saznati ko je autor i naravno to bi uticalo na ocenjivanje defincije...

Naravno, koga apsolutno ne zanima ocenjivanje moze slobodno da ignorise ovaj predlog.

Ne slažem se uopšte, nije poenta u ocenjivanju, nego mnogi tek nakon čitanja komentara u potpunosti shvate definiciju. Ne mislim da se treba opterećivati oko toga, dobro je i ovako, a i ne vidim kako bi to bilo izvodljivo, onda ne bi postojali najnoviji komentari, tj. propustili bi mnogo dobrih definicija...

" nego mnogi tek nakon čitanja komentara u potpunosti shvate definiciju."

ako su im potrebni komentari da shvate definiciju onda jebiga, bolje da daju minus.

Nije loše vlajko. Ima tu nešto korisno.

Nisam rekla da definicija ne može da se shvati bez komentara, nego da dobijaš celokupnu sliku o definiciji sa komentarima. Ne vidim zbog čega se daje toliko pažnje na ocenjivanje, a i mnogi uopšte ne ocene definiciju, zato što nisu sigurni da li se slažu ili ne, ali učestvuju u raspravi (dešavalo mi se mnogo puta, a i u mojim definicijama).

Sem toga, možda ispadne da je defka plagijat, što možeš shvatiti tek posle kometara, ako nisi znao pre toga, pa treba da je markiraš kako valja i dolikuje (-).
A i pravi komplikaciju oko "komentari" opcije gore, jer kako onda da ne lista poslate komentare ako ti nisi kojim slučajem glasao za neku defku i slično.
Komplikovano i neproduktivno.

Hvala Piro. Apsolutno si u pravu, slažem se.

Lock.