Kad budem bio pri parama kupiću...

1. Водим Хипнос на пиво. У Маракеш.

2. А на бело? :)
    Што се тиче куповине - http://www.biznisnovine.com/admin/image.jpg?imageId=3501&thumb=1

3. Некако ми Маракеш није место за то, снашли би се тамо већ некако...
    :)))

4. komso kol'ko bi ofrlje kostao neki sa dual kor procesorom i barem gigom RAM-a i 256 grafickom?

5. О, верујем. :) Што се тиче куповине, остајем при Слободану.

6. Да, запослио бих Милицу као своју сниматељку.

7. Jeste,Milice,najbolji slatkiš na svetu ceeeeeeeeeeeeeelom!

8. GOGO da kupis i meni vagon toga!!!

9. Ја бих купио карту докле треба да одем на сахрану Бер Грила, ако већ није била! Умро ј један велики човек!

10. Dogovoreno,Jano dušo-smatraj da je urađeTo :)))

11. komso kol'ko bi ofrlje kostao neki sa dual kor procesorom i barem gigom RAM-a i 256 grafickom?

Jebga, otprilike 3 stoje se krecu takvi,moze i sa vise rama sigurno, najskuplje kuciste je oko 500. Imaju i dobre monitore DELL-ove. Odes vidis, nije daleko.

12. Milice,taj "After eight" je proizvod "Nestle"-a,tako da ga sigurno ima za kupiti u bilo kojoj bolje snabdevenoj prodavnici ili marketu :)

13. E,mene častila moja seka pre dva dana,pa sam igrala indijanski ples oko kutije od sreće :))
    Inače,ne jedem slatkiše,ali ovo...

Ako ima u Beloj Crkvi,Milice,garant ima i u tvom mestu :))))

14. Kako je to subjektivan osećaj, svi koje poznajem obožavaju After ejt, samo meni ima ukus mirišljave jelkice za kola :)))

15. Ahahahaaaaa,Nato,ne huli! :))))

16. Ја бих купио карту докле треба да одем на сахрану Бер Грила, ако већ није била! Умро ј један велики човек!

Šta lupaš, nije umro...

17. Знам, али сам чуо такву информацију, контам да је бува!!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.