Predlog: Bolja organizacija groblja

1. Šta nije jasno u reči "obrisano"? :) Jebote, ne trebaju nam dva paralelna sajta.

Ovde će se pojaviti katanac brže nego što misliš. :))

2. Pa, ako može da se glasa i komentariše za mrtve definicije, koja je onda razlika između groblja i "negroblja"?

3. Mislio sam na to da posto obrisane definicije i dalje stoje na sajtu, da se mogu samo malo bolje organizovati. Nekog mozda zanima šta je sve obrisano, iako ima plagijata, fora i fazona, glupih definicija i tekstova koji nisu definicije za vukajliju, ali su zanimljivi. Mislim, kada vec postoji groblje koje zauzima toliko resursa, zašto i ono ne bi bilo koliko-toliko funkcionalno.

4. Zaista, ali zaista nepotrebno. Jedna reč - obrisano. Get it? :)

5. ok, samo sam hteo da budem od koristi. malo sam perfekcionista, pa volim sve da bude savrseno. pozz :-)

6. (obrisao sam prvi post misleci da cu obrisati i temu)Groblje bi po meni trebalo da bude arhiva a ne kanta za otpatke bez reda i pravila. Mislim da bi trebalo groblje malo bolje organizovati, po meni bi groblje trebalo da bude isto kao Vukajlija, samo što bi bilo u njenoj pozadini, kao podsajt sa barem mogucnoscu pretrage po clanovima (to mi nekako deluje najkorisnije), i jos neke funkcije tipa ostavljanja komentara, glasanja isl. Omoguciti npr. clanovima da preko svog profila pristupe i svojim definicijama na groblju, cisto da znaju da su njihove koliko god lose bile. Sajt je super, bas sam se navuko, ali mi ovo mnogo smeta, a verujem da se i drugi ne bi mnogo bunili. Ovo je samo dobronameran predlog, a vi postupite u skladu sa vasim mogucnostima, željama, ciljevima i principima. Hvala unapred

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.