Озбиљно је толико?
Апдејтовао сам горњи пост ја мало. Мени су је позајмили, речено ми је да је плаћена два'еспет јевреја. Али имала је тврди повез, кевлар корице и све те непотребне фенси смицалице. Ја сам видео у књижари скоро (не могу да се сетим где) ту цифру од 1500. Можда има и мање. Ако плаћаш више - знај да те неко дере.
О, човече.
Скупа је, знам да је нисам ни разматрао, још скупља од оне о Џенис.
Прочешљај библиотеке, не знам где се тачно налазиш, ако си у неком већем граду, вероватно имају.
Hvala na odgovoru. :)
Dajte gejovi zar niko nije gledao spot za fire and the fury i plakao sto nema talenat ko Gus G
ricib. Kako mislis da cu da cujem Jardbrds kad su svirali pre sto godina, i kad su potpuno u senci Cepelina i Kleptona ako ne preko biografije nekog od njih? Pa njihove pesme se ne pustaju vec pola veka, jebemusunce.
Tokio, Rici.
I to sto kazes
Hint za pitanje:u tom gradu ima dosta kosookih ljudi.
P.S.Ja sam ovu biografiju zepelina viode o roda marktu u kragujevcu kosta 400 din :D
Citao sam "Hammer of the Gods".
Ubedljivo najgora biografija nekog benda, procitajte je samo ako vas zanima koliko grama koksa je smrkao Bonzo pre i posle koncerata.
Vasington DC?
Nije ni washington jos jedan hint:
taj grad je u zemlji izlazeceg sunca
Pa reko je Vickomar Tokio. :D
juu ne vidoh teraj vickomare
Ajde neko lako:
Iz Sijetla su...
Iz sijetla su ,super grupa nastala od alice in chaines,pearl jam i jos jednog benda....pokojni pevac alica je bio i glavni vokal super grupe
DylanDog nastavlja.
Гитариста.
Баш тако. Биографија ''Лед Зеппелина''. Постоји и верзија ''Када су џинови ходали земљом'', а вики каже и ова. Последњу нисам имао прилике окусити. Није претерано атрактивна за читање, али зато не можеш да је купиш без 1500 динџи.