Mislim evo ja nemam pojma stvarno a da ne bude da spamujem temu ovo je ozbiljno nagadjanje..
Zato što su ga verovatno pravili Rusi?
Pa sad tu nešto rusko elektronsko ima sigurno veze mislim Rusi i te zajebancije oni to onako baš odrade za sve pare.Ili neki drugi komunisti radnici inženjeri nema veze.
Ae da se ne mucite... ;)
DakleM, evo o cemu se radi: analogna pojacala proizvode neparne nadogradjujuce harmonike, dok digitalna proizvode, jel'te, parne. E sad, nadogradjivanjem neparnih harmonika, dobija se fina sinusna linija zvucnog talasa, koja ljudskom uhu zvuci toplo i prijatno, a nadogradjivanjem neparnih se dobija pravougaona, kvadratasta linija, koja zvuci ostro, metalno i "grebe" usi. A harmonici se nadogradjuju pojacavanjem amplitude, t.j. jacine zvuka.Mis'im, kako ovo niste znali... :)))
Necu vise ja da postavljam pitanja, dosadno je... :P

@branilac: slicno, samo sto bi donji graf bio jedan kvadrat po polu-fazi, umesto ove visepravougaone linije.
@Dzimi: ma 100% zvuka je u prstima, to stoji, ovo se odnosi na poredjenje istog zvuka kroz dve razlicite vrste pojacala i karakteristika zvuka koji se dobija njihovim pojacavanjem.
Cuo sam tebe kako sviras onaj krs od kramera, pa bolje zvucis nego sto cu ja ikada da zvucim na komsijinom PRS-u :P:P:P
Ja imam neko pojačalo na liniji.Nema nikakvih efekata i distorzije, samo je ljucki jako.Za kućnu svirku je dobro. :D