Ne znam,Dzimbo.Starije stvari(i to jedva 5-6)od Paradise Lost mogu da cujem,ako je to uopste Doom,inace mi je uvek tesko da slusam,nije da nisam probao,ali dovoljno sam depresivan inace,Doom bi samo zilet prineo veni :).A ovo mi se recimo svidja,jer je na ruskom,medjutim,ritam,nedostatak brzine(ja sam ipak odgojen uz trash) i preterana melodicnost mi smetaju,jbg.Nema ljutis,Speed/trash je mrtav,ali ipak najbolji na svetu!
Али и у трешу имаш мелодичности колико хоћеш. Мегадет и Металика имају јако мелодичне ствари. Нисам нешто много слушао Тестамент, али и код њих има доста мелодичности. :)
Jeste,slazemo se,ali pre svega sam mislio na Slejera :))).A sto se Metalike i Megadeta tice,kao i svakom pravom fanu trasha,te njihove metal balade mi se nisu nikad svidjale,iako sam ucio da ih sviram :).Melodicnosti mora da bude,nismo se tu bas najbolje razumeli,ali tek toliko da se napravi pauza izmedju dva "oranja".Eto inspiracije za definiciju,sumnjam da je "oranje" definisano :)
http://www.amfisound.fi/amfisound_galleria/artist/sami_lopakka/northern2.jpg
Овај дум је убер кул, Фергусоне.
http://www.youtube.com/watch?v=cnxSnfzpp7A
Ne znam,Dzimbo.Starije stvari(i to jedva 5-6)od Paradise Lost mogu da cujem,ako je to uopste Doom,inace mi je uvek tesko da slusam,nije da nisam probao,ali dovoljno sam depresivan inace,Doom bi samo zilet prineo veni :).A ovo mi se recimo svidja,jer je na ruskom,medjutim,ritam,nedostatak brzine(ja sam ipak odgojen uz trash) i preterana melodicnost mi smetaju,jbg.Nema ljutis,Speed/trash je mrtav,ali ipak najbolji na svetu!
Али и у трешу имаш мелодичности колико хоћеш. Мегадет и Металика имају јако мелодичне ствари. Нисам нешто много слушао Тестамент, али и код њих има доста мелодичности. :)
Jeste,slazemo se,ali pre svega sam mislio na Slejera :))).A sto se Metalike i Megadeta tice,kao i svakom pravom fanu trasha,te njihove metal balade mi se nisu nikad svidjale,iako sam ucio da ih sviram :).Melodicnosti mora da bude,nismo se tu bas najbolje razumeli,ali tek toliko da se napravi pauza izmedju dva "oranja".Eto inspiracije za definiciju,sumnjam da je "oranje" definisano :)
Šta uvek ide pre pesme "Aces High" na Mejdenovim koncertima?
Еди ?
Не, Еди је тек у некој трећој четвртини концерта.
Везано је за чувеног британског политичара.
Тачерова са сачмаром ?
Па, бре, Черчил, јебага.
Штафета је у твојим рукама, Џими.
Ево једно лако питање.
У којој песми коју је обрадио један покојни амерички гитариста се помињу земљорадници и бизнисмени?
Pfffff,Dzimi Hendrix obradio,All Along the Watch Tower,a Dilan je or'ginal :)
Рекох ја лако. :))
Ајд постављај.
Koji gitarista je trebalo da svira u Megadethu,ali se iznenada pojavio Marty Fridman i preuzeo mu mesto?
Ja samo znam da ga je Mustaine odbio '89-te zato sto je Fridman satirao kosu pa ga je posle primio...
Ok to,ali kako se zvao gitarista koji je ispusio zbog Fridmana?Mala pomoc,Kanadjanin je i ima vrlo popularan bend :).Sad sam sve rekao,haha.
Не могу да се уздржим, ал мој бураз је то већ споменуо:
http://vukajlija.com/forum/teme/1714?strana=6
Odlicno,Zece!Sad ti postavljas :)
Ок, Данкане, преузимам штафету. :)
Како се зове фронтмен крагујевачког бенда КБО! и како је тај бенд добио име?
(ко је 98. читао Рок Експрес, сигурно зна одговор)
Hahahaha,ili ko ih je gledao kao klinac i pre 98. :)))))
Sasa Vujic-Vuja
A ime dobili po nekoj zabi iz crtaca koja je govorila KBO!