Koji domaci bend je preuzeo jednu recenicu iz Top liste nadrealista i napravio najveci hit u svojoj,na zalost,kratkoj karijeri,i kako se ta stvar zove?
Pa ja mogu da ga ozivim jedino odgovorom na svoje pitanje,koji niko jos nije dao,a mislio sam da je lako?Da odgovaram na pitanje,pa da postavljate novo,ili kako?
Овако:
Правило је да ако 24 сата после постављања питања или помоћи (онај који поставља питање може да да неограничен број "хинтова") нема тачног одговора, први добровољац поставља ново питање.
Тако да, ти одговори на своје питање, а ја постављам ново:
У чувеној песми "Хотел Калифорнија" један стих алудира на амерички бенд, који је у својој песми поменуо "Иглсе". Која је то група, и како гласи стих?
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Управо тако.
http://en.wikipedia.org/wiki/KBO!
Колега, преузми врућ кромпир. :)
Koji domaci bend je preuzeo jednu recenicu iz Top liste nadrealista i napravio najveci hit u svojoj,na zalost,kratkoj karijeri,i kako se ta stvar zove?
Spasi Srbiju i ubij se od Blaze i kljunova??
Sad sam ga lupio ljudski :D
Ne nije :).Ajd' mala pomoc,momci su iz Kosjerica.
Na vrh mi jezika, al' neću da lupam.
Šta čine jedan Englez, jedan Italijan, jedan Meksikanac i jedan Nemac?
A,ne.Moras da odgovoris na moje pitanje da bi postavio svoje :)
isteklo ti vreme:) daj pomoć...
Rekoh bend je iz Kosjerica,a pesma ima veze sa anonimnoscu i avijacijom :)))Sad sam sve rekao,jbt :)
Oce li neko da ozivi ovaj kviz???
Pa ja mogu da ga ozivim jedino odgovorom na svoje pitanje,koji niko jos nije dao,a mislio sam da je lako?Da odgovaram na pitanje,pa da postavljate novo,ili kako?
Овако:
Правило је да ако 24 сата после постављања питања или помоћи (онај који поставља питање може да да неограничен број "хинтова") нема тачног одговора, први добровољац поставља ново питање.
Тако да, ти одговори на своје питање, а ја постављам ново:
У чувеној песми "Хотел Калифорнија" један стих алудира на амерички бенд, који је у својој песми поменуо "Иглсе". Која је то група, и како гласи стих?
Evo da odgovorim na prethodno,a mislio sam da je bilo lako...
http://www.youtube.com/watch?v=yhLIUsQ0JsE&feature=related
То ми је једино и пало на памет, али ништа нисам знао од њих, а имају тако ретко и необично име да бар 600 ствари искочи пре тога на Јутјубу.
Majmunoliki, pa u tome je i fora da ne bude bas na izvoli :)
LM, da pokusam odgovorim na tvoje pitanje iz cuvene pesme "Hotel Kalifornija", o kojoj jedino znam da mi ide na ganglije:
'Please bring me my wine':
E sad, da li misli na Keptn Bifharta ili na onog Keptn Tripsa iz Grejtful Deda nisam siguran, premda sumnjam na potonjeg.
I ne znam u kojoj on pesmi spominje Iglse, jer obe grupe zaobilazim u sirokom luku :D
И мени мало иде на ганглије. Али ајде.. :)
http://www.youtube.com/watch?v=h-vwPuiILBc
Znao sam da su Wojtek i Dzimi oduvek moji ljudi :)
:)
Волео бих да упознам неког коме Иглси (и Хотел Калифорнија) не иду на ганглије. :)
Иначе, тај стих повезују са сатанизмом.
Moze jedno lako :)?
Koji hevi metal bend je zvanicno odradio najglasniji koncert ikada i to u Nemackoj?Bend je iz USA i mnooogo se loze :)))?