Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Да није Кисс?
Manowar, можда.
Мада, фора је да погодиш, а тек онда да поставиш питање.
И, да, мислим да је боље да постављамо гуглабилнија питања бар док се не окупи нека екипа од десетак активних аутора на теми, иначе ће нам квиз свако мало падати у кому.
Ne,oni su hard rok,ovo je bas tezak metal...Mala pomoc,loze se na istoriju,vitezove i kraljeve,a takodje drze rekord od pre godinu dana,ako se ne varam po duzini svirke,cak 5 sati ludackog slemovanja...Znace metalci ko je u pitanju :)))
Ово горе је 100 посто , сад сам се сетио мајмунолики. Ако се не варам , то су оне паљевине што су држале концерт у Бугарској од 5 сати...
MAJMUNOLIKI,OLE!Postavljaj dalje :)
Ma,pogodio je valjda Che-vu,ali nije nista postavio,pa sams e ja ubacio,sorry :)
Не, није у праву Че-Ву.
А ни ти ниси прочитао мој први пост на прошлој страни. :)
Постављач мора да потврди тачан одговор, а ако то не уради у року од 24 сата, добровољац поставља ново. Надам се да сам био јасан. :)
E,jebiga,onda sam se zajebao,necu vise nikad :).Dok neko ne pogodi,necu se ubacivati :)
Добро, да поновим питање, и предложим да питање одсад буде у цитату (тако је фенсије).
Добро изабрано питање. Одговор крије причу о ривалству бендова Eagles i Steely Dan.
Дакле, ријеч је о бенду Steely Dan и њиховој пјесми "Everything You Did" у којој је лик сјебан због тога што га је женска преварила с неким кретеном и још поред свега она слуша Иглсе и говори му "Turn up the Eagles the neighbors are listening". Eagles су се касније "осветили" у пјесми Хотел Калифорнија стиховима "The stab it with their steely knives, but they just can't kill the beast"
Тако је, Зељчек.
Настави.
Evo jedno lako pitanje. Sredinom 1966. godine u Londonu Eriku Kleptonu "nije bilo dobro" i pozvao je Pita Tauzenta iz grupe The Who da odu malo na bilijar. Njihovu trenutnu smušenost i pometnju proizveli su londonski nastupi jednog drugog gitariste. O kome je riječ?
Jimi Hendrrix.
Upravo tako. Čestitam, preuzmi štafetnu palicu.
Gledao sam dokumentarac :) Inace Jimi je postao primecen kada je svirao sa gitaristom animalsa, tj ugovoreno je da sviraju zajedno ali doticni nije izasao na binu (nije bilo smisla), ocekivao je nesto drugo. Ko je uveo pevanje sa publikom kao i prvi pravi video spot?
Bitlsi? :)
Ne. Pomoc vokal je u pocetku karijere imao dugu kosu i nije imao brkove.
Квин!
Bravo! Ponosni vlasnik najlepseg glasa je takodje i uveo mud wrestling na svojim zurkama. Inovator. Tvoj red urose.
Zeljcek, nisam znao da se razumes u manje poznate zanimljivosti o Iglsima. A mislio sam da si kul lik :)
Ко је манекенка Пети Бојд кроз призму рокенрола?