Muzički kviz

1. Zena o kojoj je Elik Krep-ton napisao Lejlu.

2. Moj red: Gitarista koje grupe ima najvecu kolekciju zicanih instrumenata na svetu, (od kojih sve zna da svira)?

3. Гитариста групе Јес, Стив Хaув или како се зове?

4. То си иначе ти негде написао, па сам упамтио :)

Елем, Клешовци су својевремено отишли на Јамајку како би стварали уз помоћ тамошњих продуцената. Налетели су на проблем, студијска екипа била је лоше расположена јер су мислили да ће добијати много више новца, него што се око Клеша вртело.
    Њих је размазио један велики бенд који је седамдесетих снимао на Јамајци, наравно уз много веће напојнице. Који је то бенд?

Реч је о ликовима који су седамдесетих постали велика концертна атракција и светски феномен.

5. Proslo 24h ajd' pomozi :)

6. Ako ste mislili da zabašurite moje pitanje, varate se... Šta čine Italijan, Englez, Nemac i Meksikanac?

7. Urose, pretrazih google uzduz i popreko, sve sto sam saznao je da im je Li "Skrec" Peri radio produkciju na par stvari i da su imali neverovatan koncert na Jamajci ranih osamdesetih. Pitanje ti je stvarno na naprednom nivou, svaka cast.
    Da lupim odgovor, da nisu Cepelini u pitanju?

8. Ја се извињавам, можда је питање било превише захтевно, али не и досадно, надам се. У питању су Стоунси.
    Кит Ричардс је био и остао велики љубитељ реге музике и предлагао да снимају на Јамајци. Говорио је како жели да снимају тамо јер воли реге, а и у то време нико од чланова бенда није имао забрану боравка на Јамајци, за разлику од неких других земаља.

9. $ mnfrd Verovatno gresim ali da nije Il Divo?

10. Aliene ne gresis jeste Il Divo...

11. Nije... žestina je!

12. Black Hole... kao i obično, u pravu si. Slayer... ko ih samo sastavi!

13. Aj mi objasni kako si dosao do zakljucka. Meksikanca nema, osim ako nisi mislio na Toma Araya koji je cileanac. Hanneman i King amerikanci, a Lombardo kubanac.

14. Pa da, Čilenac, to sam sjebo u brzini, al' ovi drugi su poreklom upravo odakle i navedoh.

15. Нема Блека, ево новог питања.
    Шта повезује традиционалну музику Келта, Мађара, древне Грчке, Кине, Индије и неке од композиција Клода Дебисија?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.