Muzički kviz

1. Волим да поменемо што више уметника, па нека су питања и боза :)
    Елем, реч је о великом певачу који је свој први интернационални наступ имао у Београду 1961. године, а сећања на тај наступ поделио је и приликом свог последњег наступа у нашој земљи.
    О коме је реч?

2. Nije tacno Urose! :D
    To je originalno pesma od Caka Berija "Rock and Roll Music".

http://www.youtube.com/watch?v=SHeun43qcHk

Evo je ta pesma.

3. Јел да? Ја о томе не знам ништа, одговор сам дао због Минимаксовог одговора на непојављивање Дугмета у емисији :)
    Снимили су је и Битлси додуше...

4. Павароти?

5. Јесте. Сад се раскусурајте око одговора ових :))

6. Чек, је л' се постављају питања и о композиторима?

7. Cekajte bre a to sto je odgovor pogresan?

8. Ништа, само не пише се бод, нисам хтео да обришем своје питање јер је кул.
    А и не знамо са сигурношћу од кога је Брега украо :)

9. Какви бодови?

10. Pa ko ce sad da postavlja pitanje?

11. Сад сам прочитао поново питање, дакле на чију песму, онда питај ти јер је ипак Чакова песма, аХипнос се бележи одговор за Паваротија. Ја и овако и онако идем сад :)

12. Koja vrlo poznata grupa je bila predgrupa Rolling Stonsima 2003, a na kraju koncerta dvoje gitarista iz benda su se pridruzili Stonsima za zajednicku obradu vrlo popularne bluz pesme?

13. АЦ ДЦ (Аца нема Деце)? :)))

14. Па ти си дао хинт на другој теми. :)

15. А можда је замка у питању? :)))

16. Jeste.

Jankovicu cepaj.

17. О благодарим.
    Ајд сад једно мало мање гуглабилно:

Фронтмен и гитариста једног руског бенда учествовали су у масовним окупљањима против геј параде у Москви.
    Која је група у питању?

18. Колико уопште хинтова може да се тражи?

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.