Perfektno!
eh, svaka cast, skidam ti kapu ya pitanje :D imala sam blagi osecaj da je green day, za mansona se nisam setila... svaka ti cast, ponovo :D
Екипа је имала за две године 5 песама које су биле на другом месту америчке топ листе, а нити једну која је у Америци била на првом. О ком бенду је реч?
Daj neki hint...nije baš lako:)
Може хинт?
npr.koje godine je to bilo...
1969-1970. То су године о којима је реч.
Da nisu Bitlsi?
Нису, амерички бенд је у питању.
Možda The Supremes???
Не. Њихов фан је један филмски јунак, опуштен лик, иницијали су му Џ.Л. Јако познат бенд, популаран, сви знају њихове песме.
Бич Бојс?
Не! Али као и Бич бојси, њихове песме налазе се на саундтреку за филм "Форест Гамп".
The Doors?
Иди, Брејнијаче, зајеба ме за секунду. :)
Не! Дорси су имали број један у Америци.
Neću za sad da pokušavam,smorio sam se:)
Ајмо људи лако је, дефинисани су на овом сајту!
Da nisu Kredenci?
Јесу! Ето, њихов фан је Џефри Лебовски, имају 5 другопласираних песама, мајстори синглова. :)
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Perfektno!
eh, svaka cast, skidam ti kapu ya pitanje :D imala sam blagi osecaj da je green day, za mansona se nisam setila... svaka ti cast, ponovo :D
Екипа је имала за две године 5 песама које су биле на другом месту америчке топ листе, а нити једну која је у Америци била на првом.
О ком бенду је реч?
Daj neki hint...nije baš lako:)
Може хинт?
npr.koje godine je to bilo...
1969-1970. То су године о којима је реч.
Da nisu Bitlsi?
Нису, амерички бенд је у питању.
Možda The Supremes???
Не. Њихов фан је један филмски јунак, опуштен лик, иницијали су му Џ.Л.
Јако познат бенд, популаран, сви знају њихове песме.
Бич Бојс?
Не! Али као и Бич бојси, њихове песме налазе се на саундтреку за филм "Форест Гамп".
The Doors?
Иди, Брејнијаче, зајеба ме за секунду. :)
Не!
Дорси су имали број један у Америци.
Neću za sad da pokušavam,smorio sam se:)
Ајмо људи лако је, дефинисани су на овом сајту!
Da nisu Kredenci?
Јесу! Ето, њихов фан је Џефри Лебовски, имају 5 другопласираних песама, мајстори синглова. :)