'Sta je prvo nastalo-muzika ili patnja?Ljudi se brinu zbog toga sto se deca igraju oruzjem,sto gledaju nasilne filmove i da ce pasti pod uticaj kulture nasilja.Niko ne brine sto deca slusaju hiljade,bukvalno hiljade,pesama o slomljenim srcima,odbacivanju,bolu,patnji i gubitku.Da li sam ja slusao pop muziku zato sto sam bio nesrecan?Ili sam bio nesrecan zato sto sam slusao pop muziku?'
Битлси? :)
Axa. :)
Тим речима су их одбили за снимање плоче. :)
Један музичар је изјавио: "Јел` ја слушам поп зато што сам јадан или сам јадан зато што слушам поп?". Реч је о?
Igi Pop :)
Не. :)
Ма, бре, то је фора и Хорнбијеве књиге High Fidelity.
Мислим да је ипак овај музичар то рекао пре Ник Хорнбија.
Dzon Kjuzak u gore
navedenom filmu....
'Sta je prvo nastalo-muzika ili patnja?Ljudi se brinu zbog toga sto se deca igraju oruzjem,sto gledaju nasilne filmove i da ce pasti pod uticaj kulture nasilja.Niko ne brine sto deca slusaju hiljade,bukvalno hiljade,pesama o slomljenim srcima,odbacivanju,bolu,patnji i gubitku.Da li sam ja slusao pop muziku zato sto sam bio nesrecan?Ili sam bio nesrecan zato sto sam slusao pop muziku?'
Dzon Kjuzak-High Fidelity
Филм је њесра у односу на књигу. А кјузак уопште није адекватан за ту улогу. Мада, Џек Блек и онај други ћелави су пун погодак. :)
Aj nek neko postavlja.
Koji je jedini nas predstavnik* svirao na Moneterej dzez festivalu?
Daj neki hint.
Tozovac? :)
Moram se najpre sloziti da je Kjuzek smesan za onu ulogu, iako i nije tako lose izveo. Zamislite Kolina Farela umesto njega? Prejako!
Sto se tice pitanja, da nije Saban Bajramovic?
Prvi su ''kosijaneri'' kod nas,svi clanovi su mega popularni bili i ostali
Metalika? :D
Ју група?
Леб и Сол?
Ne,ne,ne....Njihov gitarista je bio prva perjanica kongresa 74