Muzički kviz

1. Битлси? :)

2. Тим речима су их одбили за снимање плоче. :)

Један музичар је изјавио: "Јел` ја слушам поп зато што сам јадан или сам јадан зато што слушам поп?". Реч је о?

3. Ма, бре, то је фора и Хорнбијеве књиге High Fidelity.

4. Мислим да је ипак овај музичар то рекао пре Ник Хорнбија.

5. Dzon Kjuzak u gore
    navedenom filmu....

6. 'Sta je prvo nastalo-muzika ili patnja?Ljudi se brinu zbog toga sto se deca igraju oruzjem,sto gledaju nasilne filmove i da ce pasti pod uticaj kulture nasilja.Niko ne brine sto deca slusaju hiljade,bukvalno hiljade,pesama o slomljenim srcima,odbacivanju,bolu,patnji i gubitku.Da li sam ja slusao pop muziku zato sto sam bio nesrecan?Ili sam bio nesrecan zato sto sam slusao pop muziku?'

Dzon Kjuzak-High Fidelity

7. Филм је њесра у односу на књигу. А кјузак уопште није адекватан за ту улогу. Мада, Џек Блек и онај други ћелави су пун погодак. :)

8. Aj nek neko postavlja.

9. Koji je jedini nas predstavnik* svirao na Moneterej dzez festivalu?

10. Moram se najpre sloziti da je Kjuzek smesan za onu ulogu, iako i nije tako lose izveo. Zamislite Kolina Farela umesto njega? Prejako!

Sto se tice pitanja, da nije Saban Bajramovic?

11. Prvi su ''kosijaneri'' kod nas,svi clanovi su mega popularni bili i ostali

12. Ne,ne,ne....Njihov gitarista je bio prva perjanica kongresa 74

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.