Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Brz si Dio :D
Cepaj. :)))
Kad smo već kod imena pesama:
Po kucetu koje se motalo oko studija kad je snimana pesma :D
Jeste :D
Čini mi se, nisam siguran, da je pokušan atantat na Džimija Pejdža...
Hint?
Било који хинт да сам дао све би вам се само рекло. :)
Дио, брате, признај да си изгуглао ;Д Ниси морао одмах да кажеш. :)
Шалим се, ае цепај :Д
Nisam :D
Znao sam da je Džimi napadnut 95' ali nisam znao tačno kada, pa rekoh da probam :D
Dakle:
Lako je pitanje :D
Klepton.
Jao baš hteo da to odgovorim pročitao to u Kleptonovoj autobiografiji.
Cepaj rajkox :D
Neka cepa neko umesto mene.
Ево! :Д
ANGUS JANG!!! :)))
Хехех, јесам ти наместио питање, ДиМене? ;Д
Шут. :)
http://i53.tinypic.com/25z4j81.jpg
Au, poznat mi je ovaj brkati.
Bad seeds?
OK, jesu "Bad seeds", verujte mi. Znam :)
Basista koje najbolje grupe na svetu ;) je poznat po tome sto je dobio nadimak na osnovu svoje navike da provodi sate i sate u kadi na turnejama?