Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Da. Ako si pre kupovao Metal Hammer, ima ih u onom njihovom top izboru za najbolje gitariste. Dosta je bre vise bilo, dajem hint za hintom. :)
Eh, Metal Hammer imam samo jedan broj koji sam plastificirao iz rispekta :DD
Gitarista trazenog benda ima signature model, ako ti to nesto znaci. :)
Da nije mozda Quinn iz Saxona?
P.S: Imam i ja signature model to mi nista ne znaci :)
Nije. Uf, bre, maticni bend ovog gitarsite je poznatiji od Saksona. Prodali preko 35 miliona albuma u karijeri, ako je verovati Vikipediji.
Nijedan mi NWOBHM bend vise ne pada na pamet osim Mejdena :)
Judas Priest?
downing iz priesta?
Mozda sam se ja malo zajebao, njegov bend je nastao 1968, pa je mozda i vise heavy metal nego NWOBHM. Ali, ima tu i NWOBHM-a... Zavisi kako ga ko krsti. :)
Pa onda je Judas Priest nemo' me zezas :)
Onda je taj gitarista Tipton.
Ustanovili smo da je to Glenn Tipton. A sada druga dvojica muzicara iz tog projekta. :)
john entwistle/cozy powell
tripton entesvil i povel
Vizard you did it :)
Da. Bend Se zove Tipton, Entwistle & Powell. Izdat je samo jedan album. :)
Vizard, nastavi.
Blago njemu kad je svirao sa Entwistlom :)
Kako se zove jedan američki noćni klub koji je uticao na mnoge muzičke karijere, kroz njega je prošlo sve i svašta, a Arthur Lee, jedan od osnivača grupe Love, je napisao pesmu inspirisanu samim mestom?
Mozda Rainbow u L.A?
Whisky a Go-Go
yap.
whisky a go-go.
http://www.you-are-here.com/sunset/gogo.jpg
dis iz d plejs.
nastavi.
//edit
ovo je jubilarni, 1500. post :D