Muzički kviz

1. Дуплу бас педалу су први користили џезери још 40-тих и 50-тих,а популаризовао их је Џинџер Бејкер из групе Cream,Мич Мичел из Хендриксовог бенда,никад прежаљени Кит Мун и Ник Мејсон из Пинк Флојда;тако је дупла бас педала пре мало више од 40 година закорачила на велика врата у свет хард рока,а касније и хеви метала.

2. Ufffff, to vec nemam pojma :)
    Ali znam da je duplu bas pedalu koristio Ginger Baker iz Creama, mozda je on jebem li ga, znam da Lars iz Metalike dosta koristi duplu bas pedalu (mada on nije sigurno prvi, zato sto Baker iz Creama koristi tu opremu vec 50 godina).

Dilane: Radim u igraonici :)

3. Kako li je to izgledalo 40ih...? Verovatno nisu ni slutili kakvo ce rostiljanje posle da prave Dave Lombardo i kompanija. :)

4. Па,ако мало пажљивије послушаш неке џез ствари,веома лако можеш да скопчаш да нису само металци љубитељи дупле педале. Мада,у џезу то више стоји због контроле ритма и комплексности мелодије,а у мјеталу ти је све то чиста енергија и брз ритам.

5. Sto moze ponekad da ode i u preterizam. Poslusaj mu rad nogu. Svaka njemu cast, al' ovo je stvarno preterivanje.

http://www.youtube.com/watch?v=cGfCWTqR-wc

6. ovaj ima dve duple i četiri noge...

7. :) Sad sam guglovao, koristi 18x22 Kick Drum (x2) sa Trick Percussion Pro 1-V Big Foot Pedals.

8. Dupla mu se cuje kao mitraljez. Mislim da je dosta spema za veceras. :D

9. Jankoviću nastavi! :)
    D-MAN u kojoj igraonici radiš ?

10. Stereotype zivim u Kragujevcu tako da te verovatno ne zanima a i vise da ne spamujemo :)

11. Mala jedna igraonica blizu mog naselja mislim da cak i nema ime :) Svi je zovu Igraonica :D

12. Еве и мене с питање:

Познати метал бенд који до прошле године није имао ни један једини спот зове се?

13. Бенд је из Северне Европе,из државе која се налази северно од Немачке а јужно од Скандинавског полуострва.
    А-а,напрегни вијуге. :)

14. the panic broadcast?

15. Dobro danski bend. Samo da pitam: Zestina ili nesto drugo?

16. Чим сам рекао метал,ти сам претпостави шта је од та два...

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.