Muzički kviz

1. Не знам који још спот од њих постоји где је Тејлор био обучен као жена... Јел из осамдесетих?

2. pošto neću biti tu dva dana, evo vam odgovora, a vi nastavite ko želi...

http://www.youtube.com/watch?v=WMucofVkhrg

3. Jankovicu ajde ti pitaj.

4. Ајд. Мислим да је ово лако:

Радећи албум са Шабанотијем током 90-тих,бубњар Рибље Чорбе Вицко Милатовић открио је да зна да свира још и клавијатуре и бас. Недуго потом,крајем деведесетих,основао је и своју групу. Коју?

5. Ћерај. Рекао сам да је лако.

6. Za kog Paula se vezuje zavera "Paul is Dead"

7. Мекартнија.

8. Veruju da je ubijen jos davne '66 i da ga menja neki lik ko izgleda isto ko on :)

Cepaj dalje.

9. Који енглески панк бенд је постао познат захваљујући обради једне дечје песмице? Песма је дошла до 1. места на листи инди синглова и до 4. места на генералној листи.

10. Ramonsi su imali obicaj da pevaju Happy Birthday. Da nisu oni?

11. Не, енглески бенд је у питању.

12. Да ли се та дечја песмица "примила" и код нас?

13. Proslo 24h daj neki hint. :)

14. Песмица је позната искључиво у енглеској, у обе верзије.

Бенд припада другом таласу панка и може се сврстати у Ои! правац, али много одскачу од оне "Ај билив ин анарки" филозофије. Јбт,па људи прерађују дечје песмице. :)

15. ,,Nellie the elephant'' од Toy Dolls?

16. А где та песма није позната,вртела се стално на некој локалној телевизији,мислим да се чак вртела и на Кошави,док је био СМС чет.

Ком музичару се приписује следећа изјава: ,,Волео бих да посадим дрво на дну океана'' ?

17. Један часопис је добио име по једној његовој песми.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.