Muzički kviz

1. Mozda su svi ucestvovali u Dziz Krajst Superstaru?

2. Добио си златну медаљу из лупања глупости. :)))))))
    Рекох:ЈЕДАН хит је у питању. Не цео мјузикл.

3. Aaaaaa vidi stvarno :D
    Nisam video hint :)))))

4. Погађај. Један познати хинт. Врти се и дан-данас на радију.
    Још један ХИНТ:Тај хит је моје годиште.

5. Не. Ал јесте са исте плоче.

6. Не. Ал прва три слова песме коју си навео су хинт.

7. Само терај ти по своме?

8. Јесте!
    Викторија је отпевала ту песму.
    Бора Чорба је текстописац.
    Кики Лесендрић је написао музику.
    У рефрену песме је ,,позајмљена'' мелодијска линија из Бон Џовијеве песме ,,Born to be my baybe'' из 1988.

Уроше,настави.

9. Знао сам да је Кику радио музику, за Бору нисам знао, али сам и знао да је део позајмљен, а скоро сам баш и слушао тај албум.

Ево ја једно лако, више да би поменули један занимљив догађај.
    Оде лик на свирку Клеша и посеку га флашом по глави. Фотограф не пропусти прилику и сутрадан у новинама осване слика уз наслов "Канибализам на концерту Клеша"! Остане прича како су му одгризли уво!
    Ко је то био?

10. Човек је био виђенија панк фаца, али је музичку славу стекао осамдесетих. Познат је по осмеху.

11. Није драга :)))
    Музика по којој је постао познат осамдесетих је имала панк став али није звучала као панк...

12. Главом и кезом :)

Одговор је тачан.

13. Како сам узбуђена! :)

14. А ко није? :)))

15. Пошто ми ниједно "супертешко" питање не пада на памет, ево:

Која група из Босне има песму о певачу који је умро у Паризу пре скоро 40 година?

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.