Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Da nije Elvis J. Kurtovich and his Meteors?
OFTOPIK: Ako ste skinuli novi album Mejdena kazite sta mislite o njemu. Ja sam ga preslusao i mogu da kazem da je jedan od njihovih boljih albuma.
http://www.youtube.com/watch?v=Dix29cKaELw
Није. :)
Zabranjeno Pusenje?
He. :))
Дивље јагоде?
Преслушао сам нови два пута, недовољно али издвојио сам пар песама. Подсећају ме Ејдријанове солаже на Сатријанија помало, а Дејвијеве на Хендрикса, бар у неким песмама. Све у свему није лош, примиће се.
Јесу. Песма је "Морисон".
Уроше, питај.
Жена је фотографисала бенд за време свирке. Једна фотка, за коју је професионално тврдила да није успела, оставила је утисак на бенд и решили су да је ставе на омот албума.
Иако је сматрала да то није добро решење, временом је променила мишљење, јер је омот, као и албум, постао легендаран.
На фотографији је овековечен басиста бенда!
О ком бенду и ком албуму је реч?
The Clash
London Calling album, poznat po Polu Simononu koji razbija svoj Fender Precision. Takodje su "pozajmili" kako su napisali London Calling na omotu, al' sam zaboravio od koga :D
Тачно, а трип је преузет са Елвисвог албума.
Вози даље :)
Ja sam mislila da je Grand Funk. :(
О једној групи девојци која је волела да израђује ствари од пластелина?
Jasta. :D
Cepaj.
Сад не могу да се сетим ничег паметнијег,ал ајде:
Daj neki hint.
Спрингстин?
Познати кантаутор.
Дилан?
Ње. Овај више није међу живима.
Џони Кеш?