Напишите неку комичну лаж о аутору изнад 14

1. elektricar ne zna da zavrne sijaliju.

2. Цулле ужива у мирису повраћке, зато је чест гост на журкама на којима се подоста пије.

3. Majmunoliki ne podnosi alkohol i pije samo toplo mleko.

4. merci igra pikado bez table...meta , biste narodnih heroja :-))

5. Merci voli da spava zagrljena sa kaktusom.

6. Dio je pokrao sve biste iz parka pa ne mogu da igram pikado :)
    Elek spava sa prstom u uticnici :)

7. merci na rock-koncertu obavezno obuce roze haljinu :-))

8. Dio na rok-koncert ide u odijelu, sa kravatom, aktovkom i kosom zalizanom na stranu nekim gelom... eh da i cvike za vid :))

9. merci nakon rock-koncerta u drustvu pocne pjevati nesto od Sneki..cisto u inat:-))

10. Dio me stalno prekida dok pjevam, jer se boji da ce popucati stakla, a inace voli Sneki :)

11. Merci je isterala aždaju iz pećine.

12. Električar je prvobitno uterao adždahu u pećinu.

13. ortak je azdajin ortak :)

14. Merci stavlja cimet na tu jabuku s avatara i jede je :D

15. Čeda je ukrao detonator liku sa svog avatara.

16. ortak mi krade jabuke kad spavam :))

17. Ne, kupljeno u Novosibirsku, legalno (preko nekih Pelkinih kanala)
    Merci hladi komp pomoću kalorifera.
    edit: a što se tvojih jabuka tiče, volem gvožđe, šta ću.

18. Čeda pali plin na šporetu šibicom.

19. ortak ne zna da rukuje detonatorom, pa postoje sanse da prosiri kucu u raznim pravcima...
    (popravila sam kuler :P) :))

20. Merci je skinula ventilator sa komšijinog mercedesa,koji je prokuvao posle par klometara.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.