Prijava

pa dobro, onda prestani da definišeš, pomoćićeš sajtu da se očisti smeća :)

razumeš me sada na šta ciljam? ni ti ni ja nismo kompetentni da tvrdimo ovako nešto...

Razumeo sam na šta si ciljao u prethodnom postu, ali opet... :)

Ja ne tvrdim bez pokrića. Vide li ti jednu definiciju o Fejzbuku u poslednjih 6 meseci bez "jebo te fejs više" komentara? Nisam ja ovom temom zabranio definisanje ovih pojmova, samo sam upozorio članove. Doduše, to je i svojevrsno objašnjenje zašto njihova često i sjajna definicija ima očajan skor.

onda si još zelen :) vremenom ćeš shvatiti možda. aj napolje, lepo vreme.

kako glupava tema.

nisi dobar, nisi dobar! :)

joj sta ti rek'o... ja bi ga odvalio sad :)

Dodaj obavezno RTS i njegov reprizni program...

'ocu ja da budem novajlija! Odlicna tema, bas mi se dzasvi! A dobijaju li se bonus poeni ako u jednoj definiciji podmetnem vise izlizanih pojmova? Trebalo bi neki fatality da padne u tom slucaju?

Predlozio bih da se u spisak uvrste i voditelji tipa Lea Kis, Luna Lu, Aca Stojanovic, i slicne spodobe.

Spisak je u redu, sve ličnosti i reprizni programi jesu izlizani... o Čaku i fejsu da ne trošim reči. Jedino se ne slažem za sigurne znake starenja: naprotiv, zanimljivo je da kako se ti znaci množe ti to dodaš na spisak. Ako je dobro sročeno, to funkcioniše. Ja s vremena na vreme pročitam sve te defke, daju dobar spektar razmišljanja o dotičnom fenomenu... i baš TREBA da sve nose isti naslov, u tome jeste šmek. Lako je razmrdati štivo i smisliti neki silujući naslov za to što imaš da kažeš...

Не ваља, по мом мишљењу. појам Србија је имао xyz дефиниција, које су стајале...онако... а онда је Курд додао своју (...мед пример по којем срце може да функционише изван матичног организма...)

Та дефка ја данас далеко нај са скором, а и најквалитетнија је, мање више. Да ли је требао да је НЕ дефинише само због претходних, како сам рекао, xyz дефиниција? Моје мишљење је да је требао.

Следствени закључак је: докле год да имаш квалитетно да пружиш, уради то ма која да је тема.

Гамби, не делимо исто гледиште на ову тему. То што је ТЕМА истрошена, не значи да је и садржај истрошен.

Pa nisam ja pozvao na linčovanje ljudi koji definišu nabrojane pojmove, pobogu. Samo sam upozorio novajlije da se na te teme često piju bezrazložni minusi.

Get it? :)

e da u tu skupinu slobodno možeš da dodaš narodne izraze (tipa đevrek, promincla, kurajber...) zapravo sve postojeće izraze i pojmove jer je narod željan noviteta tako da im se u skorije vrijeme dopadaju samo oni izrazi i fraze koji su osmišljeni na licu mjesta ili u nekom manjem krugu prijatelja i poznanika...

"hobotnica", "srpski rulet", "plima uređaj", "dva vrana gavrana", "fudbalske metafore"...