Prijava

Већина новајлија који дођу(читај,упадну) на овај сајт вероватно нису упознати са тиме да овај сајт негује одређену културу у писању.
То значи следеће:
-Велика слова се користе само на почетку наслова,реченице или личног имена.Не морате целу дефиницију/пост писати великим словима да би била упадљивија.
-Англо-српске/србо-англијске варијанте слова и скраћеница(већ наведени W,CH,SH,ZH и сл.;скраћенице типа lol,wtf,ppl...) овде не пролазе.Трудите се да,бар са те стране,одржавате општу културу сајта на нивоу.
Ако већ имате проблем да на тастатури нађете ,,српска'' слова,боље је да само куцате слова без додатака(на пример,више се цени ако напишете ,,tacka'' уместо ,,tachka'').
Ако неко од чланова и модератора има нешто да дода,тема је отворена.

I da se potrude da pisu pravilno. Makar, ako vec ne znaju ostala pravopisna pravila, da koriste osnovne znakove interpunkcije (,. i razmak posle), kao i da NE STAVLJAJU tacku na kraju naslova definicije, niti ceo naslov pod navodnike.

E da i to. Jebali ih smajliji. :)

Дакле,овако:
Само у изузетним случајевима,наслов дефиниције може да се стави под наводнике,иначе,за то нема потребе.
Смајлије НИКАКО у дефиницију,али можете у коментаре,постове и сл.

Vi biste svi da budete moderatori? Aj nek svako voljan otvori još po neku "tetka saveta" temu. Hvala vam što radite naš posao, ali mislim da smo ovo pomenuli već negde.

Recimo ovde.

edit surovi: u prevodu, ko je vas proglasio za "starije" članove, hm? novajlije novajlije mnogo ste smešni :))

edit celt: aj metuzalem, ne smaraj :)