Predraže, vragolanu!
Video sam samo "Her Flik" izvođenje penala (OPET), a ne i zašto je dosuđen kao ni druga dva gola, i navodni majageri (kako mi je opisao kolega grobar) Stamenkovića.
EDIT: Dama sa "dojavama" ;-))))
Primio loptu rukom Kadu, i lik ga faulirao.. jeste bio penal, ali jeste bila i ruka :(
Stameni prvi stigo do lopte, nabio ga butkicom i dupetom kako su meni objasnili, nije bilo kopačkom u facu i te fore.
Drugi gol, Lazović, školski, glavom, ko Pančev :)
Igra - tuga, navijanje - odlično :)))
Iz prve ruke :)
Znači i Kadu malo "pridržao" ;-)))))
Čestitke za navijanje, od bivšeg navijača iz fotelje (juče ni to, bio na stonom tenisu na Banjici u vreme odigravanja tekme)!
Dama sa kamelijama :)))
Predraže, vragolanu!
Video sam samo "Her Flik" izvođenje penala (OPET), a ne i zašto je dosuđen kao ni druga dva gola, i navodni majageri (kako mi je opisao kolega grobar) Stamenkovića.
EDIT: Dama sa "dojavama" ;-))))
Primio loptu rukom Kadu, i lik ga faulirao.. jeste bio penal, ali jeste bila i ruka :(
Stameni prvi stigo do lopte, nabio ga butkicom i dupetom kako su meni objasnili, nije bilo kopačkom u facu i te fore.
Drugi gol, Lazović, školski, glavom, ko Pančev :)
Igra - tuga, navijanje - odlično :)))
Iz prve ruke :)
gospodo vidim prica se o fudbalu, kosarci i ostalim sportovima-karate, majageri- pa ja odoh, a i ceka me suprug...:))
Laku noc...:)
P.S.
lesas, bilo para ali onih od juce, danas bunar...
Znači i Kadu malo "pridržao" ;-)))))
Čestitke za navijanje, od bivšeg navijača iz fotelje (juče ni to, bio na stonom tenisu na Banjici u vreme odigravanja tekme)!
oivaj vardzoP :))))
jebiga...kloni se kladze...pozdrav...:)
Auuu, RD, opasno si se bacio na sport... posle kažu penzioner... eeee, ljudi, gde će vam duša? :)))
Poz
Čim se ne priča o "Košutnjaku", damam je dosadno :-)))))))))))
To mu nekako i dodje logično :))
U vezi sa pojačanim intenzitetom rekreacije - malo sam smršao pa se qrčim :-))))
ljudi, budite mi pozdravljeni, dama me ceka...
P.S. Pobedicu ujutru i za vas!
Opravdano :-))))
Poz
Teško da je opravdanije moglo da bude :)
Moja draga, pajki :-)))
Moram da priznam da mi baš čudno da te vidim ovako kasno na Vuki :))
Poter'o matorce na spavanje, pa mi slobodan komp :-)))))))))
Al isto mi tako čudno nekad kad te ujutru nema :)
Ima posla :-(
Bio bih licemeran kad bih se i ja žalio na količinu posla :-)