Ко последњи победник 39

1. Ma, evo me malo, da kuckam ovde... I, pijem kafu, podrazumeva se. :))

2. Roberto, ima različitih gledanja u šolju :)))

3. Ocedi je pa da ti gledam. Jes da ne znam, al nema veze. :))

4. Već sam GLEDALA u ovu definiciju! :))
    A, volela bih da mi neko "pročita sudbinicu" iz taloga... Hihi. :))

5. :uzima cvetovu šolju:
    Imaš teret, mnogo tereta. Suze, rastanak, sastanak, ope' rastanak. Imaš Dunav osiguranje jebote.. :))

6. Hahaha! Pa, kad ću, bre, da se "sastavim"? Ima li to? :))

7. Evo, evo, nazire se. :)) U bliskoj budućnosti. Je l te zanima još nešto? :))

8. a moze li meni? :)

9. Zanima me, naravno... Šta još "vidiš"? :))

10. :zabada zelju i dodaje Robertu solju: :)))

11. Cvete, ovo se tako lepo ocrtava.. Bićeš osigurana za ceo život.. Imaš prijatelje, neprijatelje, dobro i loše raspoloženje, i tako.. :)) Vidiš da znam da "gledam".. :)) http://www.seeklogo.com/images/D/Dunav_Osiguranje-logo-A845F1B85F-seeklogo.com.gif

12. Hvala, Roberto! :)) A ja odo` časkom da vidim na sajtu državne lutrije Srbije da li sam osvojila sedmicu! :))

13. :traži de Merci zabola:
    E evo ga. U, merci ti imaš dosta prijatelja, voliš da slušaš muziku, i boraviš na Vuki. :ponosan što pogađa:
    Ostvariće ti se želja :))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.