'Jutro Peđa :)))
Ma, evo me malo, da kuckam ovde... I, pijem kafu, podrazumeva se. :))
Turkinju? :)
Nego kako! :))
Roberto, ima različitih gledanja u šolju :)))
Ocedi je pa da ti gledam. Jes da ne znam, al nema veze. :))
Već sam GLEDALA u ovu definiciju! :)) A, volela bih da mi neko "pročita sudbinicu" iz taloga... Hihi. :))
:uzima cvetovu šolju: Imaš teret, mnogo tereta. Suze, rastanak, sastanak, ope' rastanak. Imaš Dunav osiguranje jebote.. :))
Hahaha! Pa, kad ću, bre, da se "sastavim"? Ima li to? :))
Evo, evo, nazire se. :)) U bliskoj budućnosti. Je l te zanima još nešto? :))
a moze li meni? :)
Bodi želju merci :))
Zanima me, naravno... Šta još "vidiš"? :))
:zabada zelju i dodaje Robertu solju: :)))
Cvete, ovo se tako lepo ocrtava.. Bićeš osigurana za ceo život.. Imaš prijatelje, neprijatelje, dobro i loše raspoloženje, i tako.. :)) Vidiš da znam da "gledam".. :)) http://www.seeklogo.com/images/D/Dunav_Osiguranje-logo-A845F1B85F-seeklogo.com.gif
Hvala, Roberto! :)) A ja odo` časkom da vidim na sajtu državne lutrije Srbije da li sam osvojila sedmicu! :))
:traži de Merci zabola: E evo ga. U, merci ti imaš dosta prijatelja, voliš da slušaš muziku, i boraviš na Vuki. :ponosan što pogađa: Ostvariće ti se želja :))
Držimo ti fige, cvete.. :))
:)))
Ćao, Domina! :))
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
'Jutro Peđa :)))
Ma, evo me malo, da kuckam ovde... I, pijem kafu, podrazumeva se. :))
Turkinju? :)
Nego kako! :))
Roberto, ima različitih gledanja u šolju :)))
Ocedi je pa da ti gledam. Jes da ne znam, al nema veze. :))
Već sam GLEDALA u ovu definiciju! :))
A, volela bih da mi neko "pročita sudbinicu" iz taloga... Hihi. :))
:uzima cvetovu šolju:
Imaš teret, mnogo tereta. Suze, rastanak, sastanak, ope' rastanak. Imaš Dunav osiguranje jebote.. :))
Hahaha! Pa, kad ću, bre, da se "sastavim"? Ima li to? :))
Evo, evo, nazire se. :)) U bliskoj budućnosti. Je l te zanima još nešto? :))
a moze li meni? :)
Bodi želju merci :))
Zanima me, naravno... Šta još "vidiš"? :))
:zabada zelju i dodaje Robertu solju: :)))
Cvete, ovo se tako lepo ocrtava.. Bićeš osigurana za ceo život.. Imaš prijatelje, neprijatelje, dobro i loše raspoloženje, i tako.. :)) Vidiš da znam da "gledam".. :)) http://www.seeklogo.com/images/D/Dunav_Osiguranje-logo-A845F1B85F-seeklogo.com.gif
Hvala, Roberto! :)) A ja odo` časkom da vidim na sajtu državne lutrije Srbije da li sam osvojila sedmicu! :))
:traži de Merci zabola:
E evo ga. U, merci ti imaš dosta prijatelja, voliš da slušaš muziku, i boraviš na Vuki. :ponosan što pogađa:
Ostvariće ti se želja :))
Držimo ti fige, cvete.. :))
:)))
Ćao, Domina! :))