Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Dobar dan i doviđenja:)
svuda oko nas
Napisaću vam vic ovih dana, ali ta fora je upotrebljena u onoj reklami za marmeladu...
ko će da čeka te dane..
Dog pojačava neizvesnost :))
"Oni" dani :-))))
a ja čekam da ga vidim
Videćeš ga, obećavam.
Ako budu "oni dani", nećeš moći da ga vidiš zeko :)
Ili to kod vas zečeva ide drugačije? :)
ja nemam tih problema:)))
mi smo zeke posebna sorta:)
zeko pojasni:)
Utoliko bolje :)
ma vr' :))
Ljudi pričamo o vicu!
:pravi nedužnu facu:
pa o vicu, što, jel neko pomislio nešto drugo?
ccc, e, kakva je ova današnja omladina:))
Često mi pričamo tako o "vicu" :)
vic cekamo.sta je sa kinezima?
...vratiće se u Japan!
Misliš sa ovih 500 miliona neprijavljenih?
ma ja mislim na jednog:))