Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
prccccccccccccc
jok
mislis?
laku noć:)
haha pobedaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
koja pobeda?
nema ovde pobede dok se ne zaključa:P
laku noć
ja zakljucavam jer poslednji izlazim...
aha, znam...
pa vidis valjda
Dobro jutro.
Ćao, Gogice! : ) Kako si mi danas?
Eeee,Cvetiću :)))
Evo,kradem minute na Vuki-danas o5 imam sto stvari "za obaviti"-a nešto sam lenja.. :))
Ja danas imam malu privilegiju koju sam sebi dala: da uživam u lenjosti! (vredna sam samo na Vuki, napisah Pet definicija) :))
Alal ti vera!!!Mene i net nešto (po 1000000 put zavitlava,koči) pa mi kida DŽivce :)
Pet defki?? Ala si danas inspirisana.. :)))
Ma, jok, samo blaženo dokona! :)) Što i tebi želim! :)
Hehehe,lepšu želju niko nije mogao da mi poželi.. :)))
Samo znam šta meni često fali! :))
Muškatlice,deluješ produktivno na mene; i ja tresnula defku! :)))Sad moram da idem-znaš i sama:ako ne uradiš nešto sam(a),neće biti urađeno..;)))
Pozdravljam te punononono !! :)))
Pozdrav, Gogice!! :)) SAĆU nadjem tvoju defku! :))
dobro jutro...
poslednjaaaa