Prijava

Ja bih rendom dugme koje me odvede na nasumično odabranu definiciju ili poster ili temu na forumu, potpuno bez ikakvog pravila. Eventualno u toj rendom sekciji da mogu da odaberem da li želim rendom def/poster ili forum temu.

da u bazi budu i slike i komentari pa da odlaskom na rendom sliku mogu da dođem na nasumičnu definiciju ili forum temu ili kurac palac.

to bih ja.

Zar nije dole "po slučajnom izboru" opcija? Doduše, nije baš nešto upadljiva.

Potpuno se slažem sa Surovim. Čak bi voleo da ima i neko rendom dugme za autore čije su definicije zaboravljene, kako bih mogao da ih pročitam. Mnogo bi mi značilo.

neću dodaberem po slučajnom izboru. hoću kao ono sledeća za glasanje, samo ne redom, nego rendom :D + da me baci i na poster i na forum i sve.

Pa može, da bude na vidljivijem mestu i da ubada "sve". :)

E svidja mi se ovo. Pogotovo bi zanimljivos predloga došla do izražaja kad sam u pijanom stanju. :))

Šta mislite o jednom retro predlogu, da, kao što je imalo pre, ispod definicije koju čitamo opet stoji neka nasumično odabrana?

Meni je super! A posebno mi se sviđa Marijino ovo!

Ja bih skoro sve vratio kao što je bilo. :)

Ja bih bukvalno sve, zajedno sa starim članovima. :)

ne kapiram u cemu je razlika izmedju vec postojeceg PO SLUCAJNOM IZBORU dugmeta i toga sto vi predlazete.

Pa pročitaj pažljivije.

Ja bi edno dugme da kad ga pritisnem, on mi kaze o kojoj temi da mogu da zvrljam i da mi kaze sta da nazvrljam.. to bi ja. i jedno dugme da ima da se pritisce

procitao 5 puta.Glup sam izgleda.Prosvetli me.

Ovo po slučajnom izboru je samo za definicije. Ovo što surovi predlaže bi bacalo i na forum i sve ostalo. Čak je i napisao čovek to. Get it now? :) Ili treba da ti crtam. :)

Surovi: "neću dodaberem po slučajnom izboru. hoću kao ono sledeća za glasanje, samo ne redom, nego rendom :D + da me baci i na poster i na forum i sve."

Aha,to je jedina razlika.Pa to sam primetio naravno.Nisam moron :/ Mislio sam da ima nesto vise.Ali ne vidim nesto toliko revolucionarno u prosirivanju te funkcije na postere.Tresla se gora rodio se mis.

Evo, da crtam:

Klikneš na ono po slučajnom izboru: izbaci ti odredjen roj random definicija.

Klikneš na ovo dugme koje se predlaže: baci te (kao ono dugme "sledeća za glasanje") na bilo šta sa foruma, definicija, postera i svega ostalog. Klikneš opet i baci te na nešto drugo, sasvim nevezano.

I smorio sam se, mrzi me više. Ako ni sad nisi ukapirao onda ne znam stvarno... :)

Al' svetliš Capitano. :)