Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Banovana si,Cvete,jer sam mislila i na intelektualnu "mršavost".. :))
(Eto,vidiš kako nisam dobro ni objasnila)..
Banovana si jer mi ne veruješ.
Banovan si jer ja danas ni sebi ne verujem :)
Ne zameri-danas mi je shitty day.
Banovana si, da bi sav bullshitt ostao u ovom danu. (sutra će biti bolje):))
Banovana si za hvalaaa :)))
Banovana si, jer je danas prvi april, svetski dan šale, a ja sam se udala na ovaj dan! :(
banovana si zbog podsjećanja :-)))
banovan si jer banuješ cvet!:))
banovana si jer..si pocepana:))
Banovan si jer se ja ne bunim zbog toga :)
Banovan si, perverznjaku matori :P
Banovan si zbog tog "matori" :)))
Banovan si jer sam skoro u istoj poziciji :)
Banovan si jer je to "skoro" vrlo rastegljiva kategorija :)
Banovan si jer sam izbo ruke danas na praksi, k'o da sam oreziv'o kaktuse :)
Banovan si jer ti je loša slika...:))
Banovana si jer tebi nije :)
Banovan si jer imaš velike uši...i nizak si!!:))
Banovana si jer je privatno isto... imam velike uši :)
Banovan si jer....priznaješ!:))