Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Banovan si na najumiljatiji način! :))
banovana si jer skačem na stolici :-))))))
Banovan si jer me je to baš nasmejalo :))))))
banovan si jer je osmjeh najljepši dio na čovjeku..:-)))
Banovana si, jer si prevazišla sebe u umiljavanju. :))
Banovan si, jer je osmeh jedina kriva linija koja ispravi mnogo toga (ili, tako nekako) :))
Banovana si zato što uvek koristim priliku(beskrupulozno) da se slatko nasmejem! :))))
Banovana si, jer smo po tom pitanju iste! :))
Banovana si jer to ne radimo sebično,samo za sebe,nego da bi i drugi sa nama uživali u smehu :)))
Banovana si, jer je sve lepše kad se podeli, pa i smeh! :))
Banovana si jer sam se ovih dana smejala kako odavno nisam,da sam dobila upalu stomačnih mišića-ako mi veruješ! :)))
Banovana si, jer treba to još češće da radiš da ne bi imala upalu! :)) (svakodnevni trening) :))
banovana si za pozdrav,ipak moram da nastavim sa spremanjem..
Sad sam se "napojila" pozitivnom energijom :))
Banovana si, Gogo da ti poslići idu od ruke! :)) Ćao! :))
Banovana si jer previše dugo nisi :)
banovan si jer mi uze riječ iz usta...:-)
Banovan si jer si preduhitren. :)
Banovan si jer te ne banovah od sinoć :)
Banovan si jer si ranije otišao na spavanje :)
Banovan si jer je san zdrav :))
banovan si jer je na danasnji dan umro kurt cobain