ja mislio tamo samo posten narod :), nema veze ni moji pretci nisu placali struju...:)
eto, sad si ih ti iskupio:))
Lako li je ovde iskupiti se, Bože :)
da, da sve funkcioniše kao mi ovde život bi bio mnogo lepši..
Što videh nalepnicu na nekom besnom audiju... piše mu ladno pozadi "Život je lep" :))
bolje i to nego da stave model auta na pr "BMWAC":)
Džip marke JEEP :))
BURŽUI je najjače nešto što na kolima videh ( mislim neki poster ovde)...
ja sam kupila keksolino(za bebe starije od 6 meseci) i spremila sam sebi i saću da jedem:p
isto sto i cokolino samo sa keksom?:)...kupim ja povremeno al odmah plane a nisu bas najjeftiniji pa mi zao para :)
euro i nešto:) ma ja to nisam jela sto godin, al volim da budem nekad dete:) e, dobra ti defka, al prava:)
znam nekad da pogodim :)...a zele zeku zamalo izbrisah jer je pocela sa 2 minusa a sad ima skor oko 50:5 :)..
samo ti uzivaj :)
kog žele zeku? daj link
Pretvorićeš se u zekolina :))
pa ja već i jesam pomalo zec:)) kad bi smela daa vam kažem nešto, al neću, sramota me, a i smejaće te mi se:/
http://vukajlija.com/zele-zeka/147073 sta jela si zele zeke?:)
Pedja jesi vidio ovo :))
a, videla sam je neki dan ali sam je preskočila, eto ti sad plus:) pa ja jedem ŽELE zeke:) ne, nešto drugo, al to ću neki drugi put, odo da čitam i da se uspavam.. ćaooo
zekana nas zavlaci :)
hahahaha, dobar:)
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
ja mislio tamo samo posten narod :), nema veze ni moji pretci nisu placali struju...:)
eto, sad si ih ti iskupio:))
Lako li je ovde iskupiti se, Bože :)
da, da sve funkcioniše kao mi ovde život bi bio mnogo lepši..
Što videh nalepnicu na nekom besnom audiju... piše mu ladno pozadi "Život je lep" :))
bolje i to nego da stave model auta na pr "BMWAC":)
Džip marke JEEP :))
BURŽUI je najjače nešto što na kolima videh ( mislim neki poster ovde)...
ja sam kupila keksolino(za bebe starije od 6 meseci) i spremila sam sebi i saću da jedem:p
isto sto i cokolino samo sa keksom?:)...kupim ja povremeno al odmah plane a nisu bas najjeftiniji pa mi zao para :)
euro i nešto:)
ma ja to nisam jela sto godin, al volim da budem nekad dete:)
e, dobra ti defka, al prava:)
znam nekad da pogodim :)...a zele zeku zamalo izbrisah jer je pocela sa 2 minusa a sad ima skor oko 50:5 :)..
samo ti uzivaj :)
kog žele zeku?
daj link
Pretvorićeš se u zekolina :))
pa ja već i jesam pomalo zec:))
kad bi smela daa vam kažem nešto, al neću, sramota me, a i smejaće te mi se:/
http://vukajlija.com/zele-zeka/147073 sta jela si zele zeke?:)
Pedja jesi vidio ovo :))
a, videla sam je neki dan ali sam je preskočila, eto ti sad plus:)
pa ja jedem ŽELE zeke:)
ne, nešto drugo, al to ću neki drugi put, odo da čitam i da se uspavam..
ćaooo
zekana nas zavlaci :)
hahahaha, dobar:)