Ко последњи победник 40

1. njiiiii eklekticare :)))

2. Hahahaha, to samo u vandrednim situacijama, elek :)

3. Šta ti ržeš!?Opet si izlazio sa mokru kosu na košavu?ccc...

4. ja to redovno radim :)))Al ovaj put imam "Nemusti jezik bez muke" kasete i gramatiku,pa malo vedzbam ovde...Njiiiiiiii

5. gde ste ljudi sta ima?

predraze dal da turim mancester citi x-1...

6. O gde si dospodžo!Još si u apsu?

7. Ja u principu, gotivim te iz X u keca prelaze kad igra neki jači tim, tako da bih ti rekao DA :)

8. Mancester city nikad nece biti....

9. Će da padne neka lova a?

10. Mančester si ti,
    takav sam i ja....
    :)))

11. Zato je partizan
    puko od makabija ahahahahahaha

12. pa to mora uz 'armoniku da zapevamo

13. ko je u apsu elektro...:))

ma i ja predrazinjo, najlepse pare uzeo na tim prelazima x-1, x-2...nego se ovi raskurobacali, ce natrpaju budjavom viganu 3 komada u prvom...

a ovaj derbi druge lige njukast-not. forest imas za to neku viziju...

14. To ti već ne bih znao reći... uprincipu ponešto znam samo o jačim ligama, nisam ja baš neki iskusan kladioničar :)

15. Pa izgleda da te žena pritvorila i sakrila ključeve.Sad tu viriš kroz ključaonicu :)

16. Sumari u Ligu sampiona sledece godine!Forest za sve novce

17. Londonska sirotinja da dobije crvene đavole!?Ma daj beži :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.