Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Poslednja!
:)
Važno je učestvovati, kažu luzeri :-)))
Важно је победити, кажу победници :)
Zvezdaši znaju zašto :-))))
Neki ovde vidim imaju nos za prave stvari :))
"Skoknuo" sam samo na kratko...pa rek'o da kažem po neku "pametnu".
o ne, opet o sportu tupite?
Ako, ako, to da nadoknadiš propuštenu dozu od jutros :)
...i od petka uveče, uživo.
Imaće još prilika za tebe, mlad si momak :)))
...na putu za groblje.
Razumeću ako se ovo odnosilo na neku od definicija, inače teško ovako... :)
>:(
Moram da bežim, stigla Leela ;-))))
Lili, pa di si ti, živa? :))
Што, је л' препила у петак?
Ma momak joj tu, pa rek'o da se nije preforsirala :))
u al vam je foraaaaaaaaaaa :P
i Pedja, ja sam te malopre zvala da se pridruzis meni i mom momku a ti neces...tako da se ne pravi da brines za mene kad svi znamo da niej tako
a da se napila, napila se (i to cudo smo videli) :)
Dobro, izvini, neću nikad više!