Ко последњи победник 40

1. Good morning Vietnam!!!

2. Izgubih sve zivce...

3. Ja sam ih izgubio odavno :)

4. PARTIZAN, PARTIZAN, PARTIZANNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

5. Alo bre ovde ima i zvezdaša :D

6. radujte se zajedno sa nama...:)

7. Što svi iz zemuna navijaju za partizan?

8. nemam pojma...inace ja sam iz Kovina, ali zivim u Zemunu...

9. dobro vece

cestitamo lesas, lepa igra...:))

10. De si gospodžo!!!Izađe li iz zatvora?
    Ništa dok ja ne potegnem moje veze :D

11. hvala, hvala...valjda cemo u cetvrtak da zavrsimo zapoceto...jel si igrao nesto?

12. pazi kad je budjavi bajern dosao iz 2-1, sad cu pojem svoja muda...

hteo to da igram,ili 2-x, pa reko sta izmisljam toplu vodu, na kraju nisam ni otisao u kladionicu...mozda je tako bolje...

13. mozda...trebao si da singliras partizan, dobio bi sigurno...:)

14. Ti baš nemaš sreće..

Jebo mater,ja da sam tolko treniro,ja b' već četir noge im'o!

15. elektro hvala na intervenciji, hvala najlepse...:)))

16. nema veze, bice dana...

odoh ljudi...

laku noc

17. javio, za 2 meseca pocinje svetsko...nadam se da si spremio kintu...laku noc :)

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.