Ко последњи победник 40

1. jecam, jecam...:)

2. Što jecaš? :)
    Jel' si tužan? ;))

3. aha...zato su su svi, ukljucujuci i mene bolesni...:(

4. Pa šta je sad tebi?Auu,ubi nas ovo proleće!

5. prehladio sam se...steglo me grlo, jedva gutam, a o nosu i da ne pricam...jebeno je ovo prelazno vreme...

6. Čoveče,svuda isto!Moje kolege pile tablete protiv bolova koliko ih bolelo grlo!
    Shit! :/

7. ma sranje zivo...kukali smo za svinjski grip, a ovaj obican nas ubi...

8. E,za Uskrs kad odeš kući- domaća supica,pa rinflajš,pa pohovano,pa pečeno,pa kolači...sve će da prođe samo tako! :))

9. bem mu sunce! svi bolesni! :))

10. proteracu sve to, pa makar pio sobu bikarbonu svaka 2 minuta...Sada sam se setio kada su mi letos dosli gosti i seli da rucaju. Krece supica, pa rinflajs, pa pohovano...oni se vec tu odvalili, a kada je stiglo peceno samo su mukice tuzno pogledale oval i uzdahnuli...posle su me psovali jer im nisam rekao da se kod nas rucak sluzi u 6-7 jela...hahahaha...i sad se nasmejem kada se setim toga...:)

11. Pa,dal' vidiš,Merci? Otvaramo stacionar ovde na Vuki! :))

Les,kad se je' kod Lale-nema odmora! :))

12. bilo mi ih je zao posle...trebao sam ipak da im kazem...:)

13. To je im bila škola za drugi put:)

14. treba opet da mi dodju sad na leto, valjda su zapamtili...:)

15. dobar dan i doviđenja i s t o v r e m e n o....:-))))))))))

16. I,ovaj Dio-samo "fijuuuuuuu"-prozuji i nestane! :))))

17. ko promaja je...:)

18. Hehehe,definiši to :))

19. hhahahahah...ne mogu da razmisljam trenutno...probaj ti...:)

20. Reče Lesas plavuši! :))))))

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.