Ко последњи победник 40

1. ??????O'kle ti znaš moju seku? :)))

2. ja sam odnatraske OIVAJ....

3. me zezas ili stvarno nisi provalila...

4. Jeee,majko mila,ja čitam "OLivaj" :)))))))Hahahahahah!!!!
    Cool je seka :))

5. lepo, pozdravi je...nek pise ponekad, znas koliko to ljudima u zatvoru znaci...:))

6. Šta pričaš,bre kakav zatvor? :))Šta se dešava? jee,nema me pola dana i sve se zamulja! ;)))

7. dobar dan, ovom prilikom želim da čestitam drugu pridržinju na blistavoj pobedi u igri "ko poslednji.."
    :P

8. Ovo je zeka.On je natakaren na mene,jer sam ja rekao da ima dupli nalog i on pobudali kad god čuje za to.Ali nakon upotrebe hepeka,zeka je opet dobre volje.

9. Poslednji...dobar dan svima...

10. Evo i kuma,on je natakaren na pelku,jer ne može da je uhvati :D

11. a sta je to zeko...to :P, video vise puta i uvek me zbuni...P kao picka, plazenje jezika,kiseo osmeh, ajd mi objasni stvarrno ne znam, glup-glup...pao kamencic u vodu

12. Nataknem te na kolac, da te lakse popnem na banderu...:D

13. Kiseo osmeh,posle kisele jabuke.

Neka kume ne treba,imam murdevine!

14. de si lesas...

al sam pametan, rad 3-2 a ja nisam igrao, mrzelo me da se cimam do kladionice...

15. evo me, prehladjen sam u picku materinu...lepo sam ja rekao ili kisa golova ili nijedan...ko zna zasto je to dobro...

16. Ostajte mi dobro,kladioničari,pozdrav od Goge :)

17. E moj kladioničar,nema leba od tebe...

18. Kako, bre, to? Kako možeš da budeš i Javio i Oivaj? Ništa mi nije jasno...

19. pozdrav gogo...bice ti vremenom jasnije...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.