Ко последњи победник 40

1. ??????O'kle ti znaš moju seku? :)))

2. ja sam odnatraske OIVAJ....

3. me zezas ili stvarno nisi provalila...

4. Jeee,majko mila,ja čitam "OLivaj" :)))))))Hahahahahah!!!!
    Cool je seka :))

5. lepo, pozdravi je...nek pise ponekad, znas koliko to ljudima u zatvoru znaci...:))

6. Šta pričaš,bre kakav zatvor? :))Šta se dešava? jee,nema me pola dana i sve se zamulja! ;)))

7. dobar dan, ovom prilikom želim da čestitam drugu pridržinju na blistavoj pobedi u igri "ko poslednji.."
    :P

8. Ovo je zeka.On je natakaren na mene,jer sam ja rekao da ima dupli nalog i on pobudali kad god čuje za to.Ali nakon upotrebe hepeka,zeka je opet dobre volje.

9. Poslednji...dobar dan svima...

10. Evo i kuma,on je natakaren na pelku,jer ne može da je uhvati :D

11. a sta je to zeko...to :P, video vise puta i uvek me zbuni...P kao picka, plazenje jezika,kiseo osmeh, ajd mi objasni stvarrno ne znam, glup-glup...pao kamencic u vodu

12. Nataknem te na kolac, da te lakse popnem na banderu...:D

13. Kiseo osmeh,posle kisele jabuke.

Neka kume ne treba,imam murdevine!

14. de si lesas...

al sam pametan, rad 3-2 a ja nisam igrao, mrzelo me da se cimam do kladionice...

15. evo me, prehladjen sam u picku materinu...lepo sam ja rekao ili kisa golova ili nijedan...ko zna zasto je to dobro...

16. Ostajte mi dobro,kladioničari,pozdrav od Goge :)

17. E moj kladioničar,nema leba od tebe...

18. Kako, bre, to? Kako možeš da budeš i Javio i Oivaj? Ništa mi nije jasno...

19. pozdrav gogo...bice ti vremenom jasnije...

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.