Predlog: Slike i klipovi na strani s definicijama

1. Da ih uvedet opet, jer olakšavaju dolaženje do lepih definicija, a sad pošto je broj njihov ograničen, ne bi bilo problema s gnusnim reklamiranjem.
    Jer ne ide rečnik bez slika.

Molio bih, da čim neko od nadležnih odgovori, ne ključate temu, da bi mogao ja da udarim reply, a onda ključajte.

2. vlajko, nažalost, samo olakšavaju dolaženje do lepih sisa. Teško da će ovo da prođe, bilo je mnogo zloupotrebe, tako da...nem pojma, jedino da se pojave neke rendom slike a nikako najnovije.

3. Слажем се са Black "Jigsaw" Hole-ом. :)

4. :). Sad treba da kažem "Game over" i da zaključam vrata, ovaj temu :).

5. ok...hvala...kljucaj sad...

gledam bas sad slike, postavljaju se na svakih dva sata, a svaka slika gde sam klikno, mi je pokazala dobru definiciju...mada i tu ima bag, kao i s komentarima, kad vidis ko je stavio sliku, ladno znas i ko je autor...

Ne ide mi bre enciklopedija bez slika i to ti je...Nisam bio tu kad ste ih ukidali, pa na ovaj nacin iskazujem svoje misljenje...malo sam nostalgican za onom starom vukajlijom gde je u desnom uglu bilo cetri slike i dva klipa.

Al sta ces...

6. Ма јок , поставиш нам игру да морамо овојица један другом за 24 сата да опалимо све минусе , напишемо глупе коментаре , попљујемо деф. дана и исечемо један другим ногу... овај постере. Ако не успемо , банујеш нас заувек и напишеш нам на профилу да смо глупи као Милица Милша. :)

7. Peki, bre, šta si ovo ispisao? :)

8. Peki, dobar predlog :). You've got 24 hours to save your life. Live or die, it's your choice.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.