Autori ispod 3000 poena popularnosti

1. Ja sam sjajna, breeeeeeee!
    xD

2. http://vukajlija.com/recnik/autori/14414
    Autorka u usponu. Odlično piše. Unela je neke novitete na sajt.
    Zaslužuje šansu. Pomozimo joj da uspe.

3. Sram te bilo.
    Ja sam sokirana.

4. Овој мора у одабране бар једна, ако је спремна на сексуалне егзибиције? Молим ауторку да се изјасни, немам цео дан, има још жељних аутора који би дупе дали за одабране.

5. Ovde te tjeraju na bludne radnje xD

6. Sa tobom seksualne egzibicije?
    Zao mi je milice mozda necu uspeti do da izvedem. Imajuci na umu da seksualne ekzibicije sa tobom mogu da se vrse samo uz pomoc hoklice i pistolja.
    Ne. Ne zelim

7. Jano, uspalila si se, mala.
    Viš kako mucaš. Svaka druga reč, pogrešno slovo.
    Daćeš ti Mici, pa ćeš da pitaš jel oće još, al će te Mici pogledati šereCki, puhnuće u šišku, i otići sa mnom na ćevape i partiju smejanja kake su ti sise raspad. O dupetu na ne zborim mnogo. Ipak je to žalos.

8. Nemoj da me drkate, pusticu lemaju na vas.
    Jebo vas cica.

9. Јано, понуђен ко почашћен.
    Милице ја сам спреман на сексуалне егзибиције и са тобом и са маром и са неком вашом распад другарицом и њеним братом дебилом, само ДАЈТЕ ТУ НАСЛОВНУ, НАСЛОВНУ МИ ДАЈТЕ!

10. Јано, много си ти мени избирљива. Има овде гомилу аутора који би све и са било ким учинили за одабране, немој да ласкаш себи!
    Маро, гдес нашла ову пробирачицу? Објасни јој да се до врха на интернет сајту стиже само несебичним давањем.

11. Objasni joj sama.
    Nisam ja luda da trošim sive ćelije na nju, a nisam ni Ninki Vinki92 da moram da joj đemnaest puta na svakih sat vremena objašnjavam.

12. ОВО ЈЕ ЗАКОН! ЛЕБАЦ ТИ АЛ ОДЛЕТЕ!

13. Milice nisam ja izbirljiva.
    Nego lepo ja sam frenkiju sisu pokazala da bi ova nezahvalna pticurina raspala bila mod.
    Krajnji rezultat: Frenki je imao nocne more 3 nedelje, pticurina nije mod.
    Vama modovima kad god sam dala. Samo sam grdno pozalila. Neka neka, radje cu da dam zezatoru nego vama

14. Neka neka, radje cu da dam zezatoru nego vama

U, ovo je već nisko...

15. Јано, понуђен ко почашћен.
    Милице ја сам спреман на сексуалне егзибиције и са тобом и са маром и са неком вашом распад другарицом и њеним братом дебилом, само ДАЈТЕ ТУ НАСЛОВНУ, НАСЛОВНУ МИ ДАЈТЕ!

Ti šut' imaš preko 3000, ja nemam ni 1500 ! :))

16. Lololo, čitajući ovo sinu mi ideja. Pravim novi profil gospodarica_noći sa slikom Eve Mendez iz mladjih dana, ima da budem čitan k'o Markes u čileanskoj gimnaziji.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.