Poreklo nasih ,,bogova''

1. Pogledao sam 5/9 za sada. Ostala 4 ću večeras, jer nemam vremena.

Pazi, koliko mi za sada deluje - ovo je još jedna u nizu verovatna teorija. Svi ti "dokazi" koji su izneti mogu biti dokazi i za bilo šta drugo. Ako u nešto čvrsto veruješ - sve će te asocirati upravo na to i bićeš uveren da samo dokazuje tvoju tvrdnju. Slična je situacija kao kada lik nabujalog libida priča sa dobrom ribom - i "ćao" će protumačiti kao poziv na seks.

Znači, može da bude, ali i ne mora da znači.

EDIT: Aj nek preseli neko ovo u "Razno", nije mesto ovoj temi u "Zezanje"...

2. ne znam kako to da uradim,kopirao sam deo teksta i linkove,ali ne znam kako ove teme da se resim na ovom podforumu,neka obrise nas uzviseni gospodar moderator ili neko drugi

3. Mrzi me da gledam. Jel to po knjizi Dvanaesta planeta, i njen nastavak Stepenice ka nebu?

4. Ne znam za tu knjigu...nemam pojma,pogledaj kad te mine zelja,zanimljivo je,radi se o tome da su nasi bogovi ustvari naprednija civilizacija sa druge planete...inace prebacio sam ovu temu pod drugim nazivom u podforum RAZNO i ne znam kako sa ovog podforuma da je obrisem

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.