Prijava

http://www.youtube.com/watch?v=Luj263H_56A

Šta mislite, hoće li ovakva čuda zameniti kante (kućišta) monitore, pa i laptope kroz jedno 3-4 god?
Sudeći po tome da šta god je Stiv Džobs radio, (u 80im i sad), to je postalo standard i pojeftinilo kad ga ostali dohvate (prvo PC u 80im, pa laptopi sad), mislim da će kroz koju godinu ovako nešto potpuno zameniti računare.

Kako ja da igram kanter na tome?!!? AAA?

Meni se ideja takvog racunara uopste ne svidja. Ovako imam katodnjacu, gomilu diskova na racunarskom stolu, mesta za pikslu i casu, prave utisak opustanja za racunarom.

Govorim ovo iz ugla jednog laika, ipak je ovo pitanje za vas prirodnjake i informaticare.

Исто.Мој комп је највећи крпеж у рачунарском свету,тако да ја нисам компатибилан...овај,компетентан да о томе причам.Ал идеја не изгледа лоше,само није то за мене.

Njah... Ne bih voleo da se tako nešto desi uopšte... -.-

meni se recimo svidja ovo. nekako mi mnogo prakticnije i lakse od laptopa za koriscenje, ako planiras da ga nosis sa sobom.
a i ne greje muda.

Ko o čemu, Kelt o svojim mudima... Dobro, znamo bre, da su lepa i dlakava. Pokazivao si toliko puta...:)
Nego, ne vidim da je preterano pogodan, van surfanja negde napolju. Za kuckanje, ne volim te stvari... uvek bi radije odvojenu tasturu od monitora... za gejminig isto teško... evenutalno neke strategije...
I i njeee.... Pre smatram da je budućnost personalnih kompjutora u onim 3d ekranima i tastaturam nego u ovom čudetu.

Јесте, људи воле кад имају нешто да у'вате, а не да пипкају екран (који после морају и да бришу од отисака).

Него, је л' стварно не ваља топлота за јајца? У последње време стално држим лаптоп у крилу... :/

Naravno da ne valja Dzimi.

iPad je njesra. Sada je njesra, mada kontam da će epl da ga zbudži da iole valja. A što se tiče takvog koncepta računara, pa recimo da je meni i laptop nezgodan za rad. Volim da smestim monitor pod uglom koji meni odgovara, što se gotovo nikad ne poklopi sa uglom tastature. Naravno, sve zavisi za šta se kompjuter kosristi, ali eto, ja bih na ovom ajpedu mogla eventualno samo da čitam jutarnje onlajn novine.

Ja moj komp ne menjam ni za zivu glavu. Mnogo toga smo zajedno prosli, bili se (Zapravo ja bio njega) i on me nikad nije izneverio.

Uostalom, u cemu je stos da imas komp koji ne moze da se upali noznim prsticima, da se sutne, a da posle radi? Uostalom moj kompijuter je jako praktican jer ja radim nesto a macka spava na kucistu. E sad nek mi neko objasno sta da radim ako macka legne na ovaj komp, mogu samo i ja da legenem... :P