Ко последњи победник 42

1. Uh, kakva navala dama!!!

2. Zdrafffoooo :))) Kako te mi? Sta ima novo? :)*

3. Merci, kasno sinoć videh da si pitala za raspored vožnje... nadam se da si se snašla :)

4. Aham :) Ima neki za Indjiju u 2:15. Sad sam u Indjiju :))

5. Ti si nam to putnik namernik ovih dana? :)

6. svrati do pazove i pozdravi mi zeku i reci mu da sam ga sanjala sinoć

7. A i ti, zekana, ajd dovlači malo to dupe u Srbiju...:)

8. Što, da neće da bude neka kinta za akcije?

9. Mogli bi neko okupljanje, a? Prolazila sam kroz Pazovu jedno 5 puta u ova dva dana :)

10. doći ću, jednog lepog dana:)))

11. RD, nije sve u kinti...
    Merci, ajd dodji u Beograd :)

12. Znam da nije (imaš N viška) ;-))))

13. Možda TĐ sad dođe kad ima rašta ;-))))

14. Bila sam juce sa bratom, nisam ga odavno vidjela, pa se zato nisam javljala. Vidjecu kakvi su nam planovi ovih dana pa cu se javit :))

15. pa imam li rašta:)))
    ne znam ja ništa:))

16. Budi slobodna pa se javi...:)
    RD, zeka već sela na voz kad je malo bolje pročitala :)))

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.