Dankane, jel mi veruješ da ja tu foru znam, pa brat bratu, ali 15 godina... i taj dan bezveze definisao... ja sam prvi bio iznenadjen reakcijom, jer mi je to bilo ono kao, znaju sigurno svi za to :))
Ljudi postao sam član biblioteke jebote!Imam člansku kartu specijalne boje!Dođem u biblioteku-naručim,pojedem,popijem.A kad idem kroz grad svi viču "Ide drug član jebote,6 ljudi poginulo tog dana!
Sto šest hiljada policajaca juri Džordža ulicama grada Čikaga,država Amerika i Engleska,biće zemlja proletarska!...Vidiš kako mme uvek zajebeš,Stanislave majku ti je*!
Dankane, jel mi veruješ da ja tu foru znam, pa brat bratu, ali 15 godina... i taj dan bezveze definisao... ja sam prvi bio iznenadjen reakcijom, jer mi je to bilo ono kao, znaju sigurno svi za to :))
Ja nisam znala,pukla od smeha kad sam pročitala :)
Ja sam očekivao od kolege nešto tipa "Bolje pusti struju",ali kao što rekoh vremena se menjaju :D
Kolezi, to ja da mi struja ne postane profesionalna deformacija :))
Pedza,molim te rezi jesi definisao nesto dok sam bio na pivu,da udarim minus,da mi se digne kobaja :)))))
Ljudi postao sam član biblioteke jebote!Imam člansku kartu specijalne boje!Dođem u biblioteku-naručim,pojedem,popijem.A kad idem kroz grad svi viču "Ide drug član jebote,6 ljudi poginulo tog dana!
-Radovan Treći
Duncane, pre 40 min i pre 4 sata po jednu :)
Mozak šta pričaš to?Opet si popio one roze pilile...
Ne kenjaj da nikad nisi gledao Radovana Trećeg...
Pedja,jel mogu jedan minus za moju pijanu dusu?hahahaha
Šta će suv veš na terasi,pi* ti materina!!!Mogla bi malo da mrdneš dupe,da pokupiš veš sa terase...
Nemoj te posadim u ovaj beton ko zumbul!
E o tome ti pričam:)
Šta sereš!Onako čovečanski te pitam,šta seeeereš?!
Pitaj ga za hranu...za hranu ga pitaj pi* ti materina!
http://www.youtube.com/watch?v=JGSth7QTwJE
vidite ovo ljudi pa ja ne znam dal ima vecih kretena ovde...
Stalno mu dupe viri iz frižidera!U zgradi ga zovu "Deda Somboled"!
Ja mnogo volim seriju o Džordžu!
Sto šest hiljada policajaca juri Džordža ulicama grada Čikaga,država Amerika i Engleska,biće zemlja proletarska!...Vidiš kako mme uvek zajebeš,Stanislave majku ti je*!
Deda čovek seljak,on sere uz drvo...
Kolki komarci,ko rode jebote!
jebite se!!!!Ja sam to jedini definisao :))))
E ljudi fudbaler krade ženske gaće hahahahahaa!!!!
Šta?