Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Klinački nadimak je bio po jednom drugom fudbaleru... samo što sam ja ostao "neotkopani" talenat :)
uh...pa bilo ih je mali milion..al' ako imaš tolko kolko imaš...onda ili DSP ili Dejo Genije :-)??
Genije sam mogao da dobijem nadimak samo u ironiji :)))
:-)...:-)...skromno,skromno..onda Purović ili Pjanović ili Rambo Pektović ili daaavno zaboravljeni al' sjajan centarfor Anto Drobnjak :-)????
Ma ja i buraz pikali ko klinci po ceo dan fudbal ispred zgrade... bili dobar tandem (i danas smo), igrali protiv trojice, četvorice... i neki ćaletov prijatelj koji je svaki dan tuda prolazio, počne u zajebanciji da nas zove Šekularci... tako da je to naknadno skraćeno Šeki ostalo do današnjih dana...:)))
Šeki is again,Šeki is again,Šeki's on a road again :-))))))))
Hahahahaha, to je bolja varijanta, bilo je i onih "...dovešću te Šeki do prosjačkog štapa..." :)))
Pedjaaaaaaaaaa,dobio si nadimak po Sekularcu hahaha secam se
pozdrav obojici..:-))))))
Pozdrav QPR fanu !!!!
Ljudi, pozdravljam vas i ja, odoh :))
dobar dan
nije gotovo?
Nije i neće biti skoro.
http://www.sanjalica.com/izreke_citati/knjiga.gif
Kako da se upišem,ako se stalno otvara i zatvara?
Ovo još gotovo nije?
Nidžo moraćeš da zasviraš,kako mi se čini.
nije gotovo?
Zovem vas kad pobedim :D
Ко је победник?