U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Klinački nadimak je bio po jednom drugom fudbaleru... samo što sam ja ostao "neotkopani" talenat :)
uh...pa bilo ih je mali milion..al' ako imaš tolko kolko imaš...onda ili DSP ili Dejo Genije :-)??
Genije sam mogao da dobijem nadimak samo u ironiji :)))
:-)...:-)...skromno,skromno..onda Purović ili Pjanović ili Rambo Pektović ili daaavno zaboravljeni al' sjajan centarfor Anto Drobnjak :-)????
Ma ja i buraz pikali ko klinci po ceo dan fudbal ispred zgrade... bili dobar tandem (i danas smo), igrali protiv trojice, četvorice... i neki ćaletov prijatelj koji je svaki dan tuda prolazio, počne u zajebanciji da nas zove Šekularci... tako da je to naknadno skraćeno Šeki ostalo do današnjih dana...:)))
Šeki is again,Šeki is again,Šeki's on a road again :-))))))))
Hahahahaha, to je bolja varijanta, bilo je i onih "...dovešću te Šeki do prosjačkog štapa..." :)))
Pedjaaaaaaaaaa,dobio si nadimak po Sekularcu hahaha secam se
pozdrav obojici..:-))))))
Pozdrav QPR fanu !!!!
Ljudi, pozdravljam vas i ja, odoh :))
dobar dan
nije gotovo?
Nije i neće biti skoro.
http://www.sanjalica.com/izreke_citati/knjiga.gif
Kako da se upišem,ako se stalno otvara i zatvara?
Ovo još gotovo nije?
Nidžo moraćeš da zasviraš,kako mi se čini.
nije gotovo?
Zovem vas kad pobedim :D
Ко је победник?