Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Pa nema te Džoni, zaboravio si svoje "ratne" drugove... pa ima valjda i na tom trulom zapadu interneta, majku mu? :))
Nema te ko legalne marihuane!
Ma ja sam u majčici Srbiji, nego spremam časopis pa sam zauzret..+brak+žena na raspustu...Ne znaš kako mi je!
Ovo "žena na raspustu" mi je sasvim dovoljno kao opravdanje :))
Šta ćeš kad sam oženjen sa nekom koja ima zimski,letnji i i sve praznične raspuste a voli sve da ih provede sa mužem...STRAŠNO!;-)
Nemoj da se uloguje slučajno ovde, pa da još vidi i ovo :))
Neće, otpartio sam to kod "tate" pa sad nije tu...Misliš li da bih drugačije bio na Vukajliji?
Како напредује часопис, друже?... сад ће лепо време, биће више посла? :)
Da da, ako ne bankrotira golubarski savez, biće dobro! Uletela nam finansiska...
Samo da vas pozdravim dok ste tu :)
Мерциња :)))
Ниџо, држ' те се :)
:)
:)
prdolino :) pivo u subotu? :D
Ајд јави се, не знам кад долазиш у БГ, па ћемо да се искомбинујемо нешто :)
nemas problema :p :)
Идем на утакмицу у 7, па може или преко дана или нешто после тога :)
aaa preko dana idem sa jomisitom i smizlom na "kafu" mozes sa nama ako hoces.. ili.. nedelja?! :D
Ајд, видећемо, рођендан ми је у суботу, па не знам ни ја како ћу да се организујем... а може и недеља, није фрка :)
Predraže DŽABA IDEŠ, ima da izgubite...