Narodnjaci

1. И нешто ново са скривеном поруком за брата Самхаина :)

http://www.youtube.com/watch?v=Fgg1qwKFa90&feature=related

2. Хахаха, Лаки, тебра, мојне ове јавно, ово само на ПВТ. ЖАРЕ И ГОЦИ СВЕТИОЦИ!

3. Ја се од Препелице и Стоперке откидам данас. Сутра идем код дугара на усељење, он је побегао пред балијама, па се очекије да буду овакве ствари. Где ћу неспреман на такав хепенинг :))

Хаха па ја сам пореклом са Мајевице, шта да ти кажем даље... ;)

Хвала за ову песму, сад ћу пустим, нисам слушао ништа његово ново...

4. Џанки мојне ове комуњарске, леба ти. Отвори тему опуштено за то, мојне овде нама здравој десници Вукајлије да пушташ, има кога интересује ово срае, јбг.

5. Хахахах Лаки.... разбио си са овим. ;) Ју.

6. Данкан није четник, Данкан је десничар ослобођен клерикализма. Такву опцију немаш у Србији али ћемо Гроф Влатко и ја да је оснујемо. Као сећање на јединог правог десничара деведесетих Мирка Јовића.

7. El to zato što sam crnac ????????????

8. DANKAN RASISTA ! Mislio sam da ce rasizam iščeznuti nakon dolaska Obame na mesto predsednika, ali pogrešio sam !

9. Dzankee
    pre 3 minuta

DANKAN RASISTA ! Mislio sam da ce rasizam iščeznuti nakon dolaska Obame na mesto predsednika, ali pogrešio sam !

Ахахахаха, си ти луд? :))

10. Lečka. (ako znaš šta to znači)

11. Аман, види га, јбт... Постуј то тамо на реп теми, мојне да спамујеш. :)

12. Baš je lep onaj svet, onde potok onde cvet bla bla bla

BUDI I TI SUPER HEROJ SA OSTRVA SNOOOOOOOOOOVAAAAAAAAA

13. Mojne da si lud.Ispran ti je mozak !

14. Хаха што је краљ убацио капетана Драгана у видео. ;)

Е Данкане, како се зове она песма од Баје, нешто иде... "историја показаће, знајте душмани, новинара српског, ко нам погуби..."

П.С. Можда и није до Баје али мислим да је'.

15. http://www.youtube.com/watch?v=aonXm0YfF54&feature=related

Jес да није песма , али је вр' ....

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.