Mislim,Tobba,ja ne mogu da se igram dok iznad stoji post "Poljupce ti vraćam strasno, o ljubavi pevam glasno.",SOOO GAY,vise je to gej nego mi sto se napusavamo kurcem i polivamo semenom tecnoscu,uzas,covek mi ubio temu :(
Pederu, znaju li ti doma? Šta će ti reć kad u kuću dovedeš soma? Koji te bije i ko ženu ne poštuje? (uslužio sam te! igra je malo pederska ali treba eksperimentisat)
Дај бре, пре него што се укључујете у тему прочитајте неколико првих постова и објашњење, у противном немојте да спемујете по нечему овако генијалном. Ова брљотина мора да се исправи и падне у заборав. Позивам свих ОСАМ сила ове теме, нек су нам у помоћи.
Али Данкан је најјачи: „Mislim,Tobba,ja ne mogu da se igram...“ хахахаха!
У Јогуртовим устима моја ћуна прска, језиком је ломи као да је трска.
Milice,nisam imao nameru da budem duhovit,post je(za divno cudo)bio ozbiljan,propala nam je najbolja tema na forumu,a mi realno ne mozemo nista da uradimo.Mislim da se povlacim odavde :(
Poljupce ti vraćam strasno, o ljubavi pevam glasno.
Poljubi me jezikom po mom kurcu velikom.
Grubijane, tebe neću, nabij si u dupe sveću.
Nisam grubijan, to je neistina, karaću te nežno pokraj kamina.
Jel to do mene,ili zlatoguz umesto da ga UVALI nama,vise voli emotivno da PRIMI od nas?
Ti fakat nisi normalan, odradiš mi posao oralan!!
Mislim,Tobba,ja ne mogu da se igram dok iznad stoji post "Poljupce ti vraćam strasno, o ljubavi pevam glasno.",SOOO GAY,vise je to gej nego mi sto se napusavamo kurcem i polivamo semenom tecnoscu,uzas,covek mi ubio temu :(
Drzimo se za ruke i pjevamo pesme volimo zivot i pijemo ga sa česme.
Samokritičaru poduvaš mi karu!
Pederu, znaju li ti doma? Šta će ti reć kad u kuću dovedeš soma? Koji te bije i ko ženu ne poštuje? (uslužio sam te! igra je malo pederska ali treba eksperimentisat)
Da bi tema nastavila da živi, posisajte mi kurac krivi.
Pljunuću u ruke i ispravit ga bez po muke. A ako je za temu koristiću kremu.
A ista bi ga ruka dirala sto je sa klarinetom po dupetu svirala
Ljubav to je kad se dvoje vole, izmedju murinja i gvardiole
Дај бре, пре него што се укључујете у тему прочитајте неколико првих постова и објашњење, у противном немојте да спемујете по нечему овако генијалном. Ова брљотина мора да се исправи и падне у заборав. Позивам свих ОСАМ сила ове теме, нек су нам у помоћи.
Али Данкан је најјачи: „Mislim,Tobba,ja ne mogu da se igram...“ хахахаха!
У Јогуртовим устима моја ћуна прска, језиком је ломи као да је трска.
Milice,nisam imao nameru da budem duhovit,post je(za divno cudo)bio ozbiljan,propala nam je najbolja tema na forumu,a mi realno ne mozemo nista da uradimo.Mislim da se povlacim odavde :(
Ne znam šta da vam kažem, osim da volim kurcem da vas mažem.
Знам да је озбиљан, него ми било смешно :) Па добро... и ако се повучеш...
Понекад нам наврати, моја мотка у теби воли да се клати.
Zar je ljubav gimnastika, gde se šupak širi, a svud sperma prska?
Treba partneru i poljubac dati, nilje ljubav samo da se kitom mlati.
Zlatoguze, odjebi, temu nam ne kvari, nego kurac uzmi vari.